Pievagrybių ir sūrio padažas makaronams

Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai


Pievagrybių ir sūrio padažas makaronams

Paskelbė:

Ingredientai

  • Pievagrybiai: 250 g
  • Kietasis sūris:  1/4 stikl. (tarkuotas)
  • Grietinėlė: 1 stikl.
  • Kreminis sūris: 2 valg. š.
  • Česnakai: 3 skiltelės
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį
  • Petražolės: 1/4 arb. š.
  • Sviestas: kepimui


Recepto paruošimas

1. Pievagrybius, jeigu dideli, supjaustyti ketvirčiais. Mažesnius perpjauti per pusę.

2. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti pjaustytus pievagrybius.

3. Apkepti kol šiek tiek paruduos ir tuomet sudėti į keptuvę kreminį sūrį, pilti grietinėlę, berti kapotas petražoles, prieskonius ir tarkuotą sūrį.

4. Viską kaitinti vis pamaišant, kol ingredientai susimaišys ir padažas sutirštės.