Jogurto ir agurkų padažas
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai
- INGREDIENTAI:
- 200 g paprasto jogurto
- 2 skiltelės česnako
- 3 v. š. citrinos sulčių
- 2 agurkai
- 1 a. š. druskos
- 1 v. š. smulkintų krapų
- Pipirai
Agurkus nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais. Agurkus sudėti į dubenį, pabarstyti druska, palikti 30 min pastovėti, nusausinti. Į smulkintuvą sudėti agurkus, krapus, česnakus, citrinos sultis, pipirus, jogurtą. Viską gerai išmaišyti. Tokį padažą patiekti su mėsos patiekalais, galima jį laikyti keletą dienų šaltai.
Panašūs receptai
Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos
Vištienos užtepėlė su marinuotais agurkėliais
Česnakinis kebabų padažas
Egzotiška lašišos užtepėlė su pasiflora
Šaltas tirštas graikiškas padažas - tzatziki
Tzadziki padažas. pagardas prie mėsos, žuvies
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Česnakinis padažas be majonezo
Skumbrės užtepėlė be majonezo
Česnakinė morkų užtepėlė su sūriu ir rūkyta kiauliena, keptai duonai
Greita grūdėtos varškės užtepėlė su avokadu
Džiovintų grybų ir rudųjų pievagrybių paštetas