Jogurto ir agurkų padažas

Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai


Jogurto ir agurkų padažas

Paskelbė:
  • INGREDIENTAI:
  • 200 g paprasto jogurto
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 v. š. citrinos sulčių
  • 2 agurkai
  • 1 a. š. druskos
  • 1 v. š. smulkintų krapų
  • Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais. Agurkus sudėti į dubenį, pabarstyti druska, palikti 30 min pastovėti, nusausinti. Į smulkintuvą sudėti agurkus, krapus, česnakus, citrinos sultis, pipirus, jogurtą. Viską gerai išmaišyti. Tokį padažą patiekti su mėsos patiekalais, galima jį laikyti keletą dienų šaltai.

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook