Česnakinis kebabų padažas
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai
- Majonezas: 1/2 stikl.
- Jogurtas: nepilnai 1/4 stikl.
- Česnakai: 2 skiltelės
- Žaliosios citrinos sultys: 1/2 arb. š.
- Cukrus: žiupsnelis
- Krapai: žiupsnelis (džiovintų)
1. Į dubenėlį sudėti majonezą.
2. Prie majonezo sudėti jogurtą.
3. Įspausti česnakus.
4. Įspausti citrinos sulčių.
5. Krapus smulkiai sukapoti ir sudėti dubenėlį.
6. Įberti šiek tiek cukraus.
7. Viską labai gerai išmaišyti.
8. Padažui, prieš vartojimą, leisti pastovėti bent 10-20 min.
Panašūs receptai

Jogurto ir agurkų padažas

Egzotiška lašišos užtepėlė su pasiflora

Tuno užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais

Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo

Skumbrės užtepėlė be majonezo

Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo

Česnakinė morkų užtepėlė su sūriu ir rūkyta kiauliena, keptai duonai

BIC MAC padažas mėsainiams ir bulvytėms

Česnakinis padažas be majonezo

Greita grūdėtos varškės užtepėlė su avokadu

Rūkytos lašišos ir anakardžių užtepėlė

Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams