Česnakinis kebabų padažas

Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai


Česnakinis kebabų padažas

Paskelbė:

Ingredientai

  • Majonezas: 1/2 stikl.
  • Jogurtas: nepilnai 1/4 stikl.
  • Česnakai: 2 skiltelės
  • Žaliosios citrinos sultys: 1/2 arb. š.
  • Cukrus: žiupsnelis
  • Krapai: žiupsnelis (džiovintų)


1. Į dubenėlį sudėti majonezą.

2. Prie majonezo sudėti jogurtą.

3. Įspausti česnakus.

4. Įspausti citrinos sulčių.

5. Krapus smulkiai sukapoti ir sudėti dubenėlį.

6. Įberti šiek tiek cukraus.

7. Viską labai gerai išmaišyti.

8. Padažui, prieš vartojimą, leisti pastovėti bent 10-20 min.