Česnakinis kebabų padažas
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai
Ingredientai
- Majonezas: 1/2 stikl.
- Jogurtas: nepilnai 1/4 stikl.
- Česnakai: 2 skiltelės
- Žaliosios citrinos sultys: 1/2 arb. š.
- Cukrus: žiupsnelis
- Krapai: žiupsnelis (džiovintų)
1. Į dubenėlį sudėti majonezą.
2. Prie majonezo sudėti jogurtą.
3. Įspausti česnakus.
4. Įspausti citrinos sulčių.
5. Krapus smulkiai sukapoti ir sudėti dubenėlį.
6. Įberti šiek tiek cukraus.
7. Viską labai gerai išmaišyti.
8. Padažui, prieš vartojimą, leisti pastovėti bent 10-20 min.
Panašūs receptai
Jogurto ir agurkų padažas
Egzotiška lašišos užtepėlė su pasiflora
Tuno užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais
Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo
Skumbrės užtepėlė be majonezo
Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo
Česnakinė morkų užtepėlė su sūriu ir rūkyta kiauliena, keptai duonai
BIC MAC padažas mėsainiams ir bulvytėms
Česnakinis padažas be majonezo
Greita grūdėtos varškės užtepėlė su avokadu
Rūkytos lašišos ir anakardžių užtepėlė
Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams