Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo

Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai


Kiaušinių ir paprikos užtepėlė be majonezo

Paskelbė:

Ingredientai

  • Kiaušiniai: 4 vnt. (virti)
  • Raudonoji paprika: ½ vnt.
  • Geltonoji paprika: ½ vnt.
  • Saliero lapkotis: ½ vnt.
  • Žolelės: sauja (petražolių, kalendros, baziliko, krapų)
  • Graikiškas jogurtas: 2 valg. š.
  • Alyvuogių aliejus: 1 valg. š. (ypač tyro)
  • Česnakai: 1 skiltelė
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį


1. Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti mažais gabalėliais.

2. Salierą supjaustyti smulkiai.

3. Abi paprikas taip pat supjaustyti smulkiai.

4. Žoleles labai smulkiai sukapoti.

5. Įspausti česnako skilteles.

6. Viską sudėti į dubenį.

7. Sudėti jogurtą, įpilti aliejaus ir pagardinti druska bei pipirais.

8. Viską labai gerai išmaišyti.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook