Baltas spirgučių padažas su pienu kugeliui ar prie cepelinų

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Baltas spirgučių padažas su pienu kugeliui ar prie cepelinų

Paskelbė:
17 Spalio 2024

Ingredientai

  • Rūkyta šoninė 150 gramų
  • Svogūnai: 1 vnt.
  • Pienas: 1 stikl. (250 ml)
  • Miltai: 2 valg. š.
  • Pipirai: šiek tiek
  • Druska: pagal skonį



Recepto paruošimas

1. Rūkytą šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais.

2. Šoninę sudėti į keptuvę ir apkepti, kol taps gražiai apskrudusi.

3. Svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti į keptuvę prie šoninės. Ir viską pakepti, kol svogūnai suminkštės.

4. Tuomet į keptuvę suberti miltus ir išmaišyti.

5. Kai miltai bus įmaišyti (miltai sušoks į gabalėlius, taip ir turi būti) pamažu pilti pieną. Nuolat maišyti, kad miltai sugertų pieną ir, kad būtų išvengta miltų gumuliukų.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: