Baltas spirgučių padažas su pienu kugeliui ar prie cepelinų
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- Rūkyta šoninė 150 gramų
- Svogūnai: 1 vnt.
- Pienas: 1 stikl. (250 ml)
- Miltai: 2 valg. š.
- Pipirai: šiek tiek
- Druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Rūkytą šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2. Šoninę sudėti į keptuvę ir apkepti, kol taps gražiai apskrudusi.
3. Svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti į keptuvę prie šoninės. Ir viską pakepti, kol svogūnai suminkštės.
4. Tuomet į keptuvę suberti miltus ir išmaišyti.
5. Kai miltai bus įmaišyti (miltai sušoks į gabalėlius, taip ir turi būti) pamažu pilti pieną. Nuolat maišyti, kad miltai sugertų pieną ir, kad būtų išvengta miltų gumuliukų.
Gravy padažas
Skanus cepelinų padažas su spirgučiais
Baltas padažas su grietine prie mėsos arba kotletams
Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos
Skaniausias baltas padažas prie žuvies
Olandiškas padažas
Olandiškas padažas
GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI
Jogurto ir agurkų padažas
Baltas padažas kotletams
Skanus padažas balandėliams
Sūrio padažas makaronams - lengvai pagaminamas
Mėsainių padažas su kramelizuotais svogūnais
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Krapų padažas žuviai
Aštrus bruknių padažas su čili pipirais
GRYBŲ PADAŽAS | RECEPTAS
KARŠTAS PADAŽAS PRIE VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS
Aguonų pienas - Aguonpienis
Bešamelio padažas - visų padažų karalius!
Itališka peperonata
Lengvas pomidorų padažas picai
Tobulas česnakinis sviestas su žalumynais
Salierų padažas žuvies patiekalams