Skanus cepelinų padažas su spirgučiais

Ingredientai
- lašinukai: ~200-300 gramų
- svogūnai: 2-3
- grietinė: ~200-300 gramų
- miltai: 1 šaukšto
- pienas: 1 stiklinės
- druska
- mėgstami prieskoniai (aš naudoju tik juoduosius pipirus)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašinukus smulkiai supjaustome bei sudedame į keptuvę.
2. Kai jau lašinukai pradeda gelsti, į keptuvę įdedame smulkiai pjaustytus svogūnus.
3. Kiek pakepintus svogūnus supilame į dubenėlį, palikdami dalį riebalų keptuvėje.
4. Tuomet į likusius riebalus sudedame miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišome.
5. Kai jau miltai pradės gelsti, į keptuvę supilame pieną, įberiame druską, mėgstamus prieskonius ir susidariusią masę maišome kol užvirs.
6. Po to dedame grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilame į dubenį, kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai. Patiekiame su mėgstamiausiais cepelinais ir skanaujame! :)
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Moliūgų plokštainis (be bulvių)

Kugelis keptas kamado tipo grilyje

Cukinijų apkepėlė

Lietiniai blynai su virtos mėsos įdaru

Kreminė vištiena su grybais

Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje

Spageti troškinys su vištiena

Vištienos salotos "Praha". Paprastas patiekalas

Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.

Bandelės su lašinukais

Stubinančiai skani stintenė pomidorų padaže.

Kuskusas su miško grybais

KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU

KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS

SPAGETI MAKARONAI SU VIŠTIENOS IR PELĖSINIO SŪRIO PADAŽU

BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA

VIŠTIENOS APKEPAS SU SŪRIU IR GRYBAIS

LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS

KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI

VOVERAITĖS SU BULVĖMIS

BULVIŲ PLOKŠTAINIS. KUGELIS

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS

Šašlykai greituoju būdu..