Skanus cepelinų padažas su spirgučiais

Paskelbė:
20 Gruodžio 2021

Ingredientai


  • lašinukai: ~200-300 gramų
  • svogūnai: 2-3
  • grietinė: ~200-300 gramų
  • miltai: 1 šaukšto
  • pienas: 1 stiklinės
  • druska
  • mėgstami prieskoniai (aš naudoju tik juoduosius pipirus)


Recepto paruošimas


1. Pirmiausia lašinukus smulkiai supjaustome bei sudedame į keptuvę.
2. Kai jau lašinukai pradeda gelsti, į keptuvę įdedame smulkiai pjaustytus svogūnus.
3. Kiek pakepintus svogūnus supilame į dubenėlį, palikdami dalį riebalų keptuvėje.
4. Tuomet į likusius riebalus sudedame miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišome.
5. Kai jau miltai pradės gelsti, į keptuvę supilame pieną, įberiame druską, mėgstamus prieskonius ir susidariusią masę maišome kol užvirs.
6. Po to dedame grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilame į dubenį, kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai. Patiekiame su mėgstamiausiais cepelinais ir skanaujame! :)
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно