Česnakinis varškės padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- pusriebė varškė: 180 gramų
- graikiškas jogurtas: 2 valgomųjų šaukštų
- česnakas: 1 skiltelės
- citrinos sultys: šlakelio
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Visus nurodytų ingredientus dėkite į savo maisto smulkintuvą arba tiesiog naudokite blenderį ir gerai sutrinkite iki vientisos kreminės tekstūros.
2. Patiekite su savo mėgstamu būdu iškepta duona ir skanaukite!
Baltas česnakinis varškės padažas be majonezo
ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Virtų pupelių užtepėlė
Naminis tepamas lydytas sūrelis (be kiaušinių)
Šaltas tirštas graikiškas padažas - tzatziki
Česnakinis picos padažas
Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
PADAŽAS IR UŽTEPĖLĖ SU AVOKADU
Gaivi varškės ir krabų lazdelių užtepėlė - užkandėlė
Tartar padažas
Nevirta spanguolių uogienė
Avokadų padažas - gvakamolė
Pupelių ir česnakų padažas
LENGVAS PICOS PADAŽAS
Pikantiškas majonezo, medaus ir agurkų padažas
ROMESCO PADAŽAS
Kreminė avokado užtepėlė su jogurtu ir česnaku
GARSTYČIŲ IR PARMEZANO PADAŽAS SALOTOMS
Prancūziškas rémoulade padažas - majonezas
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Skaniausias baltas padažas prie žuvies
Granatų užpilas - padažas salotoms