Česnakinis picos padažas

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Česnakinis picos padažas

Paskelbė:
05 Lapkričio 2022
Česnakinis padažas kuris nerealiai tinka beveik visoms picoms. Juo taip pat galite pagardinti kebabus arba sumuštinius.



Ingredientai


  • majonezas: 6 valgomųjų šaukštų
  • virintas šaltas vanduo: 2-5 valgomųjų šaukštų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • bazilikas: 1 arbatinio šaukštelio
  • raudonėlis: 1 arbatinio šaukštelio
  • druska: žiupsnelio
  • paprikos milteliai: žiupsnelio


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių majonezą sumaišykite su prieskoniais, išpauskite česnaką. Pagal pageidaujamą skystumą įpilkite virinto šalto vandens. Padažui reikia poros valandų pastovėti, kad žolelės išskirtų visą aromatą, o tuomet jau galite jį naudoti.
2. Pastebėjimas: Jeigu norisi aštresnio padažo. galite įberti smulkiai sukapoto čili pipiro arba džiovintų čili miltelių.
3. Tai pat į pagrindinį padažą galite įdėti, kad išgauti dar įvairesnių skonių: Vieną valgomąjį šaukštą pomidorų pastos, 1 valgomąjį šaukštą kapoto marinuoto agurko, 1 valgomąjį šaukštą keptos marinuotos paprikos, 1 valgomąjį šaukštą kapoto laiškinio česnako arba 1 valgomąjį šaukštą paprikos miltelių
4. Gardinkite savo picas ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: