Česnakinis picos padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Česnakinis padažas kuris nerealiai tinka beveik visoms picoms. Juo taip pat galite pagardinti kebabus arba sumuštinius.
1. Iš pradžių majonezą sumaišykite su prieskoniais, išpauskite česnaką. Pagal pageidaujamą skystumą įpilkite virinto šalto vandens. Padažui reikia poros valandų pastovėti, kad žolelės išskirtų visą aromatą, o tuomet jau galite jį naudoti.
2. Pastebėjimas: Jeigu norisi aštresnio padažo. galite įberti smulkiai sukapoto čili pipiro arba džiovintų čili miltelių.
3. Tai pat į pagrindinį padažą galite įdėti, kad išgauti dar įvairesnių skonių: Vieną valgomąjį šaukštą pomidorų pastos, 1 valgomąjį šaukštą kapoto marinuoto agurko, 1 valgomąjį šaukštą keptos marinuotos paprikos, 1 valgomąjį šaukštą kapoto laiškinio česnako arba 1 valgomąjį šaukštą paprikos miltelių
4. Gardinkite savo picas ir skanaukite!
Ingredientai
- majonezas: 6 valgomųjų šaukštų
- virintas šaltas vanduo: 2-5 valgomųjų šaukštų
- česnakas: 2 skiltelių
- bazilikas: 1 arbatinio šaukštelio
- raudonėlis: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnelio
- paprikos milteliai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių majonezą sumaišykite su prieskoniais, išpauskite česnaką. Pagal pageidaujamą skystumą įpilkite virinto šalto vandens. Padažui reikia poros valandų pastovėti, kad žolelės išskirtų visą aromatą, o tuomet jau galite jį naudoti.
2. Pastebėjimas: Jeigu norisi aštresnio padažo. galite įberti smulkiai sukapoto čili pipiro arba džiovintų čili miltelių.
3. Tai pat į pagrindinį padažą galite įdėti, kad išgauti dar įvairesnių skonių: Vieną valgomąjį šaukštą pomidorų pastos, 1 valgomąjį šaukštą kapoto marinuoto agurko, 1 valgomąjį šaukštą keptos marinuotos paprikos, 1 valgomąjį šaukštą kapoto laiškinio česnako arba 1 valgomąjį šaukštą paprikos miltelių
4. Gardinkite savo picas ir skanaukite!
Raktažodžiai:
majonezas, vanduo, padazas, picos padazas, cesnakinis padazas, bazilikas, raudonelis, druska, paprikos milteliai
Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams
Farširuoti mėsos kukuliukai
MARINUOTI VIŠTIENOS SPARNELIAI
Baltas česnakinis varškės padažas be majonezo
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
MAKARONAI CITRININIAME SŪRIO PADAŽE SU VIŠTIENA
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
Tradicinės kiniškos agurkų salotos
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Raudonas picos padažas
Sumuštinis "Monte Cristo"
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
BBQ kiaulienos šonkauliai kepti orkaitėje
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
Raudonasis picos pado padažas
Marinuota cukinija
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Bemielės tešlos pica
Keptuvėje kepti vištienos kukuliai baltame padaze
Šaltas tirštas graikiškas padažas - tzatziki
Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi
ČESNAKINIS MAJONEZO PADAŽAS