Mėsainių padažas su kramelizuotais svogūnais
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Karamelizuotų svogūnų padažas suteikia itin sodrų skonį Jūsų gaminamiems mėsainiams. Toks padažas puikiai tinka ne tik prie mėsainių, bet ir prie pačių įvairiausių grilio patiekalų. :)
1. Karamelizuoti svogūnai: Pirmiausia smulkiai supjaustytą svogūną dedame į keptuvę.
2. Uždengiame ir kepiname nedidelėje kaitroje, kartas nuo karto pamaišydami. Svogūnai privalo tapti tolygios, gražios spalvos ir suminkštėti - tai trunka maždaug 15-20 minučių.
3. Po to nuimame nuo kaitros ir leidžiame atvėsti.
4. Mėsainių padažas: Atskirame inde sumaišome likusius ingredientus, paskui sudedame karamelizuotus svogūnus. Skanaus!
5. Patarimas: Laiškinius česnakus galima pakeisti svogūnų laiškais.
Ingredientai
- svogūnai: 1 (supjaustome kubeliais)
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- majonezas: 150 mililitrų
- Santa Maria pipirai Tellicherry: 0,5 arbatinio šaukštelio
- česnakų milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- laiškinis česnakas: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Karamelizuoti svogūnai: Pirmiausia smulkiai supjaustytą svogūną dedame į keptuvę.
2. Uždengiame ir kepiname nedidelėje kaitroje, kartas nuo karto pamaišydami. Svogūnai privalo tapti tolygios, gražios spalvos ir suminkštėti - tai trunka maždaug 15-20 minučių.
3. Po to nuimame nuo kaitros ir leidžiame atvėsti.
4. Mėsainių padažas: Atskirame inde sumaišome likusius ingredientus, paskui sudedame karamelizuotus svogūnus. Skanaus!
5. Patarimas: Laiškinius česnakus galima pakeisti svogūnų laiškais.
Raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų marinatas - prie daugumos mėsos patiekalų!
Baltas padažas su grietine prie mėsos arba kotletams
Sumuštiniai - suvožtinis su žuvimi
GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI
Tartar padažas
Petražolių pesto padažas
Skystas sūrio padažas prie keptos duonos
Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
Mėsainis Insanity
BBQ kiaulienos šonkauliai kepti orkaitėje
Labai aštrus čili pipirų padažas charisas
Šašlykai majonezo marinate su paprikom
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Veganiškas terijaki tofu dubuo du daržovėmis
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Burgeriai - Kaip padaryti kokybišką?
Ravioli padažas iš sviesto
Vištienos krūtinėlė keptuvėje pomidorų padaže
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Kiniškas slyvų padažas mėsai/vištienai
Neįtikėtinai skanūs žiediniai kopūstai kepti tešloje!
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis
Mėsos sulčių ir raudono vyno padažas prie jautienos steiko ar kepsnio