Mėsainių padažas su kramelizuotais svogūnais

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Mėsainių padažas su kramelizuotais svogūnais

Paskelbė:
14 Spalio 2022
Karamelizuotų svogūnų padažas suteikia itin sodrų skonį Jūsų gaminamiems mėsainiams. Toks padažas puikiai tinka ne tik prie mėsainių, bet ir prie pačių įvairiausių grilio patiekalų. :)



Ingredientai


  • svogūnai: 1 (supjaustome kubeliais)
  • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
  • majonezas: 150 mililitrų
  • Santa Maria pipirai Tellicherry: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • česnakų milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • laiškinis česnakas: 1 valgomojo šaukšto

Recepto paruošimas



1. Karamelizuoti svogūnai: Pirmiausia smulkiai supjaustytą svogūną dedame į keptuvę.
2. Uždengiame ir kepiname nedidelėje kaitroje, kartas nuo karto pamaišydami. Svogūnai privalo tapti tolygios, gražios spalvos ir suminkštėti - tai trunka maždaug 15-20 minučių.
3. Po to nuimame nuo kaitros ir leidžiame atvėsti.
4. Mėsainių padažas: Atskirame inde sumaišome likusius ingredientus, paskui sudedame karamelizuotus svogūnus. Skanaus!
5. Patarimas: Laiškinius česnakus galima pakeisti svogūnų laiškais.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: