Prancūziškas rémoulade padažas - majonezas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Šiandien su Jumis labai noriu pasidalinti itin skaniai pavykstančiu padažu. Tai rémoulade padažas, kuris yra kilęs iš Prancūzijos. Jo gamybai visiškai paprasta, bet skonis labai geras. Mūsų šeimoje šis padažas tavo vienu iš pačių mėgstamiausių ir dabar yra nuolatos gaminamas. Tad pasidalinu receptu ir su Jumis, gal ir Jūsų šeimoje jo norėsis dar ir dar. Imamės gamybos!
2. Tada agurkėlius ir ančiuvius taip pat smulkiai supjaustome.
3. Krapus ir peletrūną - smulkiai sukapojame.
4. Tuomet visus ingredientus sumaišome tarpusavyje ir pagal savo skonį pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!
5. Patarimas: Jeigu nemėgstate ančiuvių, jų galite nedėti. Žalumynus taip pat galite pakeisti: dėti kapotų petražolių arba saliero.
Ingredientai
- majonezas: 1 puodelio
- garstyčios: 2 valgomųjų šaukštų
- kaparėliai: 1 valgomojo šaukšto
- ančiuvių filė: 2
- marinuoti agurkėliai: 1 valgomojo šaukšto
- krapai: 1 valgomojo šaukšto
- peletrūnas: 1 valgomojo šaukšto
- druska
- pipirai
- citrinos sultys (nebūtina)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kaparėlius nuplauname, nusausiname ir smulkiai supjaustome.2. Tada agurkėlius ir ančiuvius taip pat smulkiai supjaustome.
3. Krapus ir peletrūną - smulkiai sukapojame.
4. Tuomet visus ingredientus sumaišome tarpusavyje ir pagal savo skonį pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!
5. Patarimas: Jeigu nemėgstate ančiuvių, jų galite nedėti. Žalumynus taip pat galite pakeisti: dėti kapotų petražolių arba saliero.
Raktažodžiai:
majonezas, garstyčios, kaparėliai, ančiuvių filė, marinuoti agurkėliai, krapai, peletrūnas
Aštrūs agurkėliai
Aštrūs agurkėliai
Mėsainių padažas su kramelizuotais svogūnais
Baltas padažas su grietine prie mėsos arba kotletams
Tuno tartaras su avokadais ir lašišų ikrais
Yaki udon makaronai su vištiena, morkomis ir pievagrybiais
Padažas prie lašišos iš grietinėlės
Silkė su pomidorais
Skaniausia kepta lašiša su avokadų padažu
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Cepelinai su varške ir mėta
Mišrainė su silke, keptais burokėliais, bulvėmis, morkomis ir žirneliais
Šiltos avinžirnių ir batatų salotos
Granatų užpilas - padažas salotoms
Kažkas naujo: Vištienos salotos su mėtomis ir agurkais
Lašišos sašimis
Granatų užpilas
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Sūdytos skumbrės tartaras
Pikantiškas majonezo, medaus ir agurkų padažas
Karamelizuoti Briuselio kopūstai
Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą
Burgo bulvių salotos / mišrainė
Pasakiško skonio silkės užtepėlė su kiaušiniais