Adžika be virimo
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- pomidorų: 4 kilogramų
- paprikų: 1,5 kilogramo
- čili pipirų: 1,5 kilogramo
- česnako: 200 gramų
- 9% acto: 200 mililitrų
- druskos: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių nuplautus pomidorus bei pipirus nusausinkite.
2. Tuomet nupjaukite paprikų kotelius. O štai sėklelių galite ir nešalinti. Tai jau jūsų pasirinkimas, jos suteikia labai savitą skonį adžikai! Aš rekomenduoju palikti.
3. Tada paruoškite čili pipiriukus bei česnaką. Čili pipirui nupjaukite kotelį. Aš pati dėjau 3, ir man gavosi pats tas.
4. Viską sumalkite mėsmalės pagalba, pilkite acto bei berkite druskos.
5. Gerai permaišykite bei palikite pastovėti 60 minučių.
6. Po 60 minučių dar kartą gerai permaišykite bei dėkite į švarius sausus stiklainius.
7. Šią adžiką geriausia būtų laikyti vėsioje vietoje (rūsyje ar šaldytuve). Skanaus!
Grikių makaronai su aštriomis krevetėmis
Vištienos kebabas
Svogūnai marinuoti su čili pipiriukais
RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
Marinuoti pomidorai su citrinos rūgštimi žiemai
Spagečiai Su Vištiena
Gardusis paprikų ir pomidorų padažas prie mėsos
Maisto produktai, kurių nederėtų laikyti šaldytuve.
Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte
Lazanijos sriuba arba makaronų ir faršo sriuba
Vengriškas jautienos guliašas kazane
Šviežių krapų laikymas kelis mėnesius be šaldymo
Nevirta braškių uogienė
Pomidorai su želatina be kaitinimo (sterilizacijos)
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
Itališka peperonata
Obuolių kompotas žiemai
Aviečių likeris
KK+ marinatas vištienai su actu
Purus cukinijų ir ryžių apkepas