Adžika be virimo

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Adžika be virimo

Paskelbė:
03 Rugsėjo 2022

Ingredientai



  • pomidorų: 4 kilogramų
  • paprikų: 1,5 kilogramo
  • čili pipirų: 1,5 kilogramo
  • česnako: 200 gramų
  • 9% acto: 200 mililitrų
  • druskos: 2 valgomųjų šaukštų


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių nuplautus pomidorus bei pipirus nusausinkite.
2. Tuomet nupjaukite paprikų kotelius. O štai sėklelių galite ir nešalinti. Tai jau jūsų pasirinkimas, jos suteikia labai savitą skonį adžikai! Aš rekomenduoju palikti.
3. Tada paruoškite čili pipiriukus bei česnaką. Čili pipirui nupjaukite kotelį. Aš pati dėjau 3, ir man gavosi pats tas.
4. Viską sumalkite mėsmalės pagalba, pilkite acto bei berkite druskos.
5. Gerai permaišykite bei palikite pastovėti 60 minučių.
6. Po 60 minučių dar kartą gerai permaišykite bei dėkite į švarius sausus stiklainius.
7. Šią adžiką geriausia būtų laikyti vėsioje vietoje (rūsyje ar šaldytuve). Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: