Geriausias šašlykų padažas! Metų hitas! Pirštelius apsilaižysi!
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai
- jūsų mėgstamas kečupas: 600 gramų
- svogūnai: 2
- česnakas: 5 skiltelių
- krapai: 1 ryšulėlio
- malti juodieji pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- aštriosios pipiro ankštys: 1 (arba pagal skonį)
- cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- 6% vyno actas: 2 valgomųjų šaukštų
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia svogūną nulupkite bei supjaustykite plonais žiedais.
2. Tuomet dėkite jį į kiaurasamtį ir apipilkite verdančiu vandeniu.
3. Paruoštus svogūnus perdėkite į dubenį, berkite cukrų, maltus pipirus, pilkite actą bei aliejų.
4. Viską gerai permaišykite bei palikite 5 minutes pasimarinuoti.
5. Aštrųjį pipirą supjaustykite žiedeliais bei dėkite prie svogūno.
6. Susmulkinkite krapus. Česnaką nulupkite bei išspauskite. Dėkite paruoštus produktus į dubenį prie svogūnų.
7. Ten pat pilkite savo mėgstamą kečupą (aš mėgstu rinktis kiek aštresnį) ir kruopščiai permaišykite. Štai ir viskas, nuostabus padažas jau paruoštas! Skanių šašlykų ir skanaus padažo prie jų!
Panašūs receptai

Bruknių padažas prie visko

Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle

Adžika be virimo

Skanus padažas balandėliams

GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI

Labai aštrus čili pipirų padažas charisas

Krapų padažas

ROMESCO PADAŽAS

Padažas prie austrių

Tartar padažas

Šaltas tirštas graikiškas padažas - tzatziki

Aštriai pikantiškas slyvų pagardas