Salierų padažas žuvies patiekalams

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Žuvies patiekalai


Salierų padažas žuvies patiekalams

Paskelbė:
28 Kovo 2019
INGREDIENTAI:

1 stiklinė žuvies sultinio,
200 gramų salierų,
2 šaukštai kvietinių miltų,
1 šaukštas sviesto,
1 citrina,
0.5 stiklinės grietinės,
Druskos pagal skonį
Cukraus pagal skonį
Juodųjų pipirų pagal skonį
Muskato pagal skonį



PARUOŠIMO BŪDAS:

Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: