Salierų padažas žuvies patiekalams
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Žuvies patiekalai
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
1 stiklinė žuvies sultinio, 200 gramų salierų, 2 šaukštai kvietinių miltų, 1 šaukštas sviesto, 1 citrina, 0.5 stiklinės grietinės, Druskos pagal skonį Cukraus pagal skonį Juodųjų pipirų pagal skonį Muskato pagal skonį |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Baltas padažas kotletams
Kepta višta „Citrina“
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Krapų padažas
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Pekino kopūstų salotos su vištiena.
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Vištienos ir salierų salotos
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Šventėms – tortas „Snickers“
Grybų padažas
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Klasikinis medaus tortas
Šokoladinis kavos tortas
Greitas Obuolių pyragas
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
Mėsa gruziniškai, kuri pagal skonį labai panaši į šašlyką
Orkaitėje keptas guliašas su paprikomis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
New Orlean’o stiliaus krevetės
Lydeka su padažu