Lengvas pomidorų padažas picai
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 800g Konservuotų pomidorų
- 2vnt. Česnako skiltelių
- 2 valg. š. Bazilikų
Gaminimas
- Konservuotus pomidorus patartina naudoti nepjaustytus, nuluptus.
- Į keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies dedame pjaustytą česnaką.
- Kai tik česnakas pradeda čirškėti, sudedame smulkintą baziliką.
- Jei mėgstate, galite įpjaustyti šiek tiek čili pipiro.
- 30 sekundžių pakepiname ir supilame konservuotus pomidorus. Rankomis arba šakute pomidorus sutraiškome.
- Išmaišome ir leidžiame užvirti.
- Uždengiame ir ant lengvos ugnies paliekame troškintis apie 10-15 minučių.
- Skanaus!
Raudonas picos padažas
Pupelių ir česnakų padažas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Aštri daržovių sriuba
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
Mėsainis Insanity
Avižinė košė su cukinijomis
Pica su faršu
Avižinė košė su bananais ir cinamonu
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku
Čili sriuba su faršu
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Coney Island čili dešrainiai
Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Aštri trinta moliūgų sriuba
Vegetariška Korma
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
Itališka peperonata
Trinta morkų sriuba