Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams

Paskelbė:
28 Kovo 2019
INGREDIENTAI:


6 šaukštaimajonezo
4 šaukštaivandens (virinto, šalto)
2 skiltelėsčesnako
1 šaukštelisdžiovintų bazilikų
1 šaukštelisdžiovinto raudonėlio
1 žiupsnelisdruskos
1 žiupsnelispaprikos miltelių



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 10 MIN.
1.
Majonezą sumaišyti su prieskoniais, išspausti česnaką.

2.
Pagal norimą skystumą įpilti vandens, berti prieskonių. Palikti padažą pastovėti porai valandų, kad žolelės išskirtų visą aromatą.

3.
Norint aštraus padažo galimą įberti smulkiai kapoto čili pipiro ar džiovintų čili miltelių.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: