Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 10 MIN.
1.
Majonezą sumaišyti su prieskoniais, išspausti česnaką.
2.
Pagal norimą skystumą įpilti vandens, berti prieskonių. Palikti padažą pastovėti porai valandų, kad žolelės išskirtų visą aromatą.
3.
Norint aštraus padažo galimą įberti smulkiai kapoto čili pipiro ar džiovintų čili miltelių.
6 šaukštai | majonezo |
4 šaukštai | vandens (virinto, šalto) |
2 skiltelės | česnako |
1 šaukštelis | džiovintų bazilikų |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio |
1 žiupsnelis | druskos |
1 žiupsnelis | paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 10 MIN.
1.
Majonezą sumaišyti su prieskoniais, išspausti česnaką.
2.
Pagal norimą skystumą įpilti vandens, berti prieskonių. Palikti padažą pastovėti porai valandų, kad žolelės išskirtų visą aromatą.
3.
Norint aštraus padažo galimą įberti smulkiai kapoto čili pipiro ar džiovintų čili miltelių.
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Kiaušinius dažome natūraliai
Cesnakinis picerijos padazas
Lengvas pomidorų padažas picai
Raudonas picos padažas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Pica su faršu
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Vegetariška Korma
Krafinai
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
Trinta vištienos sriuba
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Aviečių ir braškių šerbetas
Bemielės tešlos pica
Šokoladinis kavos tortas
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
Sveikas burokėlio, špinatų ir vaisių kokteilis