Naminis avokadų majonezas (keto receptas)

Maistinė vertę ir kaloringumą šimte gramų galite skaičiuoti tokią pačią, kaip aliejaus kurį naudojame. Tai nebus labai tiksli reikšmė, bet tokiu būdu apsisaugosite, nuo "perdozavimo" kalorijų kiekiu.
1. Iš pradžių kiaušinius gerai nuplaukite muilu ir actu, atskirkite trynius nuo baltymų.
2. Užvirkite vandenį puode, į puodą dėkite stiklainiuką į kurį supilkite trynius. Išjunkite kaitrą ir maždaug 60 sekundžių stipriai maišykite trynius. Kaitinadmi trynius, bet jų neužvirdami - pasterizuosite ir apsisaugosite nuo salmaneliozės bakterijos.
3. Pakaitintus trynius išplakite kartu su garstyčiomis, actu, citrinos sultimis ir druska.
4. Į gautą masę po truputį supilkite 80 mililitrų aliejaus. Pildami nesustokite plakti. Plakimui naudokite elektrinį mikserį su šluotele. Šis procesas turėtų trukti ne mažiau 4 minučių.
5. Išplakus pirmą porciją aliejaus, po truputį pilkite likusį ir plakite maždaug 8 minutes, kol mišinys sutirštėja ir tampa panašus į majonezą. Sudėkite į indelį su dangteliu ir laikykite šaldytuve iki 1 savaitės.
Ingredientai
- kiaušinių tryniai: 2
- citrinos sultys: 1,5 arbatinio šaukštelio
- baltojo vyno actas: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
- neutralaus skonio aliejus: 175 mililitrų (160 gramų) (mes naudojome avokadų)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kiaušinius gerai nuplaukite muilu ir actu, atskirkite trynius nuo baltymų.
2. Užvirkite vandenį puode, į puodą dėkite stiklainiuką į kurį supilkite trynius. Išjunkite kaitrą ir maždaug 60 sekundžių stipriai maišykite trynius. Kaitinadmi trynius, bet jų neužvirdami - pasterizuosite ir apsisaugosite nuo salmaneliozės bakterijos.
3. Pakaitintus trynius išplakite kartu su garstyčiomis, actu, citrinos sultimis ir druska.
4. Į gautą masę po truputį supilkite 80 mililitrų aliejaus. Pildami nesustokite plakti. Plakimui naudokite elektrinį mikserį su šluotele. Šis procesas turėtų trukti ne mažiau 4 minučių.
5. Išplakus pirmą porciją aliejaus, po truputį pilkite likusį ir plakite maždaug 8 minutes, kol mišinys sutirštėja ir tampa panašus į majonezą. Sudėkite į indelį su dangteliu ir laikykite šaldytuve iki 1 savaitės.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
Raktažodžiai:
avokadai majonezas naminis majonezas avokadu majonezas keto actas baltojo vyno actas garstycios
O čia labai skanu! :)

Skaniausias varškės apkepas su kefyru

Senovinis šašlykų receptas su actu

Keto varškės apkepas

Šokoladinis Kuršėnų vyniotinis su maskarpone kitaip

Varškės apkepas

Eklerai su vaniliniu kremu

Red velvet tortas su švelniu kremu

Suši su krabų lazdelėmis, agurkais ir avokadu

Purūs amerikietiški blyneliai su bananais pagal Oliverį

Pyragas su vaniliniu kremu ir braškėmis

Naminis majonezas su garstyčiomis

Šokoladinis tiramisų tortas

Įdaryti kiaušiniai "Kruvinoji Merė" su rūkyta lašiša

Žuvimi įdaryti kiaušiniai

Kokosiniai sausainiai

Žagereliai

KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS

Avokade keptas kiaušinis

VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU

AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)

KAKAVINIAI VAFLIAI (ARBA VAFLINIAI BLYNAI SU CINKELIU...)

PADAŽAS IR UŽTEPĖLĖ SU AVOKADU

KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS

Mielinės spurgos su džemu