Naminis majonezas su garstyčiomis
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Taip pagamintą majonezą galite laikyti šaldytuve, uždarytame indelyje iki savaitės. Pati gamindama naudojau rapsų aliejų.
Ingredientai:
- kiaušinių tryniai: 1
- Dižono garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
- bekvapis aliejus: 200 mililitrų
- balto vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
- citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
- druska
Recepto paruošimas:
- Pirmiausiai dideliame dubenyje plakimo šluotele plakite trynį.
- Į jį sudėkite garstyčias ir paplakite.
- Tuomet, pradėdami labai labai plona srovele, pilkite aliejų ir nuolat plakite.
- Taip intensyviai plakdami įplakite visą aliejų, turėtų gautis geltona tirštos konsistencijos emulsija.
- Pabaigoje įplakite actą, citrinos sultis ir druską. Skanaus!
Raktažodžiai:
majonezo receptas, naminis majonezas, naminio majonezo receptas, kaip pagaminti majoneza
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Kiaušinius dažome natūraliai
Silkė garstyčių padaže
Stulbinantis majonezas
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Mielinės spurgos su džemu
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
ispaniškas desertas
Jokio pilvo per 2 savaites! Šis nuostabus gėrimas veiks bet kokio amžiaus žmonėms
Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu
Sviestinis kremas
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
Kalakutienos filė juostelės orkaitėje su graikiško jogurto padažu
Gardžiosios mielinės spurgos
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Soti lazanija su vištiena ir grybais
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Su bulvėmis kepta silkės filė
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS