Avokadų padažas - gvakamolė

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai


Avokadų padažas - gvakamolė

Paskelbė:
24 Kovo 2022
Avokadų padažas pagal meksikietišką virtuvę. Arba kitaip - gvakamolė. Bet kam tie pavadinimas, juk esmė - labai maistinga užtepėlė. Man jis skanus su įvairiomis daržovėmis - ridikėliais, salieru ar su agurko lazdelėmis. 



Ingredientai



  • avokadai: 1 
  • druska: žiupsnio
  • pipirai: žiupsnio
  • alyvuogių aliejus: šlakelio
  • citrinos sultys: šlakelio


Recepto paruošimas



1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kaulą.
2. Avokado minkštimą sutrinkite su šakute arba maisto smulkintuvo pagalba.
3. Pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis bei aliejumi. Gerai išmaišykite.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: