Avokadų padažas - gvakamolė
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Avokadų padažas pagal meksikietišką virtuvę. Arba kitaip - gvakamolė. Bet kam tie pavadinimas, juk esmė - labai maistinga užtepėlė. Man jis skanus su įvairiomis daržovėmis - ridikėliais, salieru ar su agurko lazdelėmis.
1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kaulą.
2. Avokado minkštimą sutrinkite su šakute arba maisto smulkintuvo pagalba.
3. Pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis bei aliejumi. Gerai išmaišykite.
Ingredientai
- avokadai: 1
- druska: žiupsnio
- pipirai: žiupsnio
- alyvuogių aliejus: šlakelio
- citrinos sultys: šlakelio
Recepto paruošimas
1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kaulą.
2. Avokado minkštimą sutrinkite su šakute arba maisto smulkintuvo pagalba.
3. Pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis bei aliejumi. Gerai išmaišykite.
Raktažodžiai:
avokadai, druska, gvakamole, citrinos sultys, padazas, avokadu padazas, alyvuogiu aliejus, aliejus, ridikeliai, salierai, agurkai
GUACAMOLE (GVAKAMOLĖ) | PADAŽAS
Sumuštiniai su kiaušiniu ir ridikėliais
PADAŽAS IR UŽTEPĖLĖ SU AVOKADU
Silkės užkandukai su avokadu ant krekerių
Padažas: Gvakamolė
SALOTOS SU AVOKADU IR KRABŲ LAZDELĖMIS
Traškios žuvies tako su mangų gvakamole
Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu
Kalėdiniai veganiški triufeliai
Lietiniai su avokadais
Natūraliose sultyse fermentuotos daržovės
Gaivios salierų salotos
šokolado ir avokado triufeliai
Avokade keptas kiaušinis
Gaivios salotos su kepta lašiša
Naminis avokadų majonezas (keto receptas)
Kepti ryžiai su daržovėmis ir lašiša
Salierų padažas žuvies patiekalams
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK
GARSTYČIŲ IR PARMEZANO PADAŽAS SALOTOMS
Įdaryti kiaušiniai
Gaivios salotos su kietuoju sūriu.