Sviesto ir grietinės padažas
Kategorija: Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai:
- druska: penktadalio arbatinio šaukštelio
- 30% riebumo grietinė: 3 šaukštų
- česnakas: 1 skiltelės (nėra būtina)
- sviestas: 4 šaukštų
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia sviestą išlydykite ir į jį sudėkite grietinę ri įberiame druskos.
- Kaitinkite ant mažos ugnies iki virimo temperatūros.
- Jeigu naudosite česnaką, tai jį susmulkintą dėkite tik pradėjus lydyti sviestą. Skanaus!
Panašūs receptai

GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI

Naminė karamelė su grietine

Baltas padažas kotletams

Baltas padažas su grietine prie mėsos arba kotletams

Lydytas sviestas be laktozės

Skaniausias baltas padažas prie žuvies

BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS

Skanus padažas balandėliams

Balzaminis vinegretas - mėsai marinuoti, keptoms daržovėms ir salotoms aplieti

Virtų pupelių užtepėlė

Ravioli padažas iš sviesto

ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK