Sviesto ir grietinės padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai:
- druska: penktadalio arbatinio šaukštelio
- 30% riebumo grietinė: 3 šaukštų
- česnakas: 1 skiltelės (nėra būtina)
- sviestas: 4 šaukštų
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia sviestą išlydykite ir į jį sudėkite grietinę ri įberiame druskos.
- Kaitinkite ant mažos ugnies iki virimo temperatūros.
- Jeigu naudosite česnaką, tai jį susmulkintą dėkite tik pradėjus lydyti sviestą. Skanaus!
Raktažodžiai:
sviestas, sviesto padazas, padazas, padazai, maisto padazai, kaip gaminti padaza, skanus padazas prie, skanus padazas, sviesto ir grietines padazas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Kiaušinių plaktienė su grietine ir kiaulienos smegenimis
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS ARBA VIŠTIENOS "PASTRAMA"
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
Česnakinės krevetės
Purūs ir minkšti žemaičių blynai
Žydinčių pomidorų tręšimas. Atskleistos visos paslaptys
Patys skaniausi žemaičių blynai
Šniceliai su balta duona ir padažu
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
VANILINIAI LEDAI
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
TUNO SALOTOS SU SKREBUČIAIS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Klasikinis medaus tortas