Stulbinantis majonezas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
1 receptas
Ingredientai:
– 1 kiaušinis
– 250 ml saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis cukraus
– 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
– 1 valgomasis šaukštas citrinų sulčių
Viską supilti į 0,5 l stiklainį. Paimti įmerkiamą blenderį ir svarbiausia trynį prispausti taip,kad jis būtų šluotelės viduje prispaustas prie stiklainio dugno.
Plakti trynį, laikas nuo laiko pakeliant šluotelę. Plakame 2-3 min.
štai ir pagaminta! Natūralus produktas!
Norite tartaro – pridėkite česnako ir smulkiai pjaustyto rauginto agurkėlio.
2 receptas:
Ingredientai:
– 1 kiaušinis ir 1 trynys
– 1 valgomasis šaukštas garstyčių
– 300-400 g rafinuoto saulėgrąžų aliejaus
– pusės citrinos sultys
– 2 valgomieji šaukštai vandens
Paruošti kaip 1 receptą.
3 receptas ( be kiaušinių)
Ingredientai:
– 150 g pieno
– 150g saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
– 1-2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
– druska
1. Aliejų ir pieną plakti blenderiu 3-4 min
2. Vidury plakimo dėti garstyčias ir druską.
3. Kai masė taps sniego baltumo, panaši į labai tirštą grietinę, nenustojant plakti supilti citrinos sultis.
4. Masė labai greitai sutirštės.
Ingredientai:
– 1 kiaušinis
– 250 ml saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis cukraus
– 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
– 1 valgomasis šaukštas citrinų sulčių
Viską supilti į 0,5 l stiklainį. Paimti įmerkiamą blenderį ir svarbiausia trynį prispausti taip,kad jis būtų šluotelės viduje prispaustas prie stiklainio dugno.
Plakti trynį, laikas nuo laiko pakeliant šluotelę. Plakame 2-3 min.
štai ir pagaminta! Natūralus produktas!
Norite tartaro – pridėkite česnako ir smulkiai pjaustyto rauginto agurkėlio.
2 receptas:
Ingredientai:
– 1 kiaušinis ir 1 trynys
– 1 valgomasis šaukštas garstyčių
– 300-400 g rafinuoto saulėgrąžų aliejaus
– pusės citrinos sultys
– 2 valgomieji šaukštai vandens
Paruošti kaip 1 receptą.
3 receptas ( be kiaušinių)
Ingredientai:
– 150 g pieno
– 150g saulėgrąžų aliejaus be kvapo
– 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
– 1-2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
– druska
1. Aliejų ir pieną plakti blenderiu 3-4 min
2. Vidury plakimo dėti garstyčias ir druską.
3. Kai masė taps sniego baltumo, panaši į labai tirštą grietinę, nenustojant plakti supilti citrinos sultis.
4. Masė labai greitai sutirštės.
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja
Kiaušinius dažome natūraliai
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Šventėms – tortas „Snickers“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Naminis majonezas su garstyčiomis
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Sviestinis kremas
ispaniškas desertas
Jautienos befstrogenas
Silkė garstyčių padaže
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Jautienos troškinys su daržovėmis
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
Pikantiški 6 šašlykų receptai
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Labai skanios spurgos
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Garsus Vienuolio receptas: padeda išnaikinti vėžines ląsteles ir stiprina imunitetą!
Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“