Keptuvėje kepti avienos kepsneliai su daržovių garnyru, pagardintu medumi
Kategorija: Patiekalai iš avienos

Ingredientai
- avienos kepsneliai
- druska
- juodieji pipirai
- aliejus su bazilikais
- pomidorai
- medus
- garstyčios
- balzaminis actas
- svogūnai
- druska
- juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia avienos kepsnelius padruskinkite ir pabarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
2. Tada aptepkite aliejumi su baziliku. Galiu tik pasakyti, kad aviena itin puikiai "draugauja" su bazilikais, labai rekomenduoju.
3. Palikite keletą valandų mėsai pasimarinuoti.
4. Garnyras: Visus nurodytus ingredientus sumaišykite, daržoves supjaustykite. Vietoje baltojo svogūno galima dėti ir švelnesnį - raudonąjį. Bet šiuo mano atveju labai pasiteisino viena nedidelė gudrybė. Šiek tiek pašildome medų, kol suskystės ir iškart sudedame supjaustytą svogūną. Svogūnas šiltame meduje šiek tiek pasimarinuoja ir dingsta jo aitrumas.:)
5. Po to pasimarinavusius kepsnelius kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje po kelias minutes iš abiejų pusių. Neperkepkite, kad mėsa neišsausėtų.
6. Iškeptus avienos kepsnelius patiekite su daržovėmis. Skanaukite!
Panašūs receptai











