KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU

- kiaulienos nugarinė: 600 gramų
- kiaušiniai: 2
- džiūvėsėliai: 1 stiklinės
- grietinėlė: 200 mililitrų
- svogūnai: 1
- česnakas: 4 skiltelių
- brendis: 2 šaukštų
- šviežios petražolės: nedidelio pundelio
- sviestas: 2 šaukštų
- druska
- pipirai
- Iš pradžių kiaulienos nugarinę padalinkite į 4 gabaliukus bei išmuškite.
- Tuomet kiaušinius su druska bei maltais pipirais paplakite. Džiuvėsėlius suberkite į lėkštę.
- Tada keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Kiaulieną pamirkykite plaktame kiaušinyje bei džiuvėsėliuose. Dėkite į keptuvę bei kepkite iš abiejų pusių, kol kepsniai visiškai iškeps. Iškeptus kepsnius padėkite šiltai, kol ruošite padažą.
- Susmulkinkite svogūną bei česnako skilteles. Keptuvėje ištirpinkite sviestą bei apkepinkite susmulkintas daržoves. Pakepinusios kelias minutes, supilkite brendį bei pakaitinkite porą minučių, kol alkoholis išgaruoja. Po to supilkite grietinėlę bei maišydamos pakaitinkite, kol padažas pradeda tirštėti. Pagardinkite padažą druska, pipirais bei susmulkintomis petražolėmis. Išmaišykite bei išjunkite viryklę.
- Galiausiai patiekite kepsnį aplietą su padažu. Valgykite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis

VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI

Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele

KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNIAI, KEPTI PIENE SU BULVIŲ KROKETAIS

KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS

Šniceliai su balta duona ir padažu

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU

JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU

VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU

JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS

KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS

Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku

RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)

Jautienos kepsniai ant grotelių

KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU

PIEVAGRYBIŲ KIŠAS

JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU

Kiaušinius dažome natūraliai

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS

KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS

KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“