KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
Kategorija: Kiauliena
- kiaulienos nugarinė: 600 gramų
- kiaušiniai: 2
- džiūvėsėliai: 1 stiklinės
- grietinėlė: 200 mililitrų
- svogūnai: 1
- česnakas: 4 skiltelių
- brendis: 2 šaukštų
- šviežios petražolės: nedidelio pundelio
- sviestas: 2 šaukštų
- druska
- pipirai
- Iš pradžių kiaulienos nugarinę padalinkite į 4 gabaliukus bei išmuškite.
- Tuomet kiaušinius su druska bei maltais pipirais paplakite. Džiuvėsėlius suberkite į lėkštę.
- Tada keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Kiaulieną pamirkykite plaktame kiaušinyje bei džiuvėsėliuose. Dėkite į keptuvę bei kepkite iš abiejų pusių, kol kepsniai visiškai iškeps. Iškeptus kepsnius padėkite šiltai, kol ruošite padažą.
- Susmulkinkite svogūną bei česnako skilteles. Keptuvėje ištirpinkite sviestą bei apkepinkite susmulkintas daržoves. Pakepinusios kelias minutes, supilkite brendį bei pakaitinkite porą minučių, kol alkoholis išgaruoja. Po to supilkite grietinėlę bei maišydamos pakaitinkite, kol padažas pradeda tirštėti. Pagardinkite padažą druska, pipirais bei susmulkintomis petražolėmis. Išmaišykite bei išjunkite viryklę.
- Galiausiai patiekite kepsnį aplietą su padažu. Valgykite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNIAI, KEPTI PIENE SU BULVIŲ KROKETAIS
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Šniceliai su balta duona ir padažu
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Jautienos kepsniai ant grotelių
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
Kiaušinius dažome natūraliai
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“