Mėsos troškinys su voveraitėmis
Kategorija: Kiauliena
Reikės:
Gaminame
Skanaus.
- 500 g kiaulienos guliašui;
- 1 a.š. malto kumino;
- 1 a.š. malto rozamarino;
- 1 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 1 svogūno;
- 3 skiltelių česnako;
- 125 g šaltai rūkytos pjaustytos kiaulienos šoninės;
- 0,5 litro marinuotų voveraičių;
- 3 v.š. pomidorų padažo;
- 1 v.š. krakmolo + 3 v.š. vandens (nebūtinai).
Gaminame
- Kiaulienos gabalėlius apibarstykite kuminu, rozmarinais, paprika, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, apskrudinkite kiaulienos gabalėlius (nesuverskite visų iš karto į keptuvę, nes jie neapskrus, o troškinsis) ir sudėkite į puodą.
- Toje pačioje keptuvėje pakepkite kubeliais supjaustytą svogūną, kol jis suminkštės. Tuomet dėkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles, maišant kepkite apie 30 sekundžių ir viską sudėkite į puodą.
- Į tą pačią keptuvę dėkite kiaulienos šoninės gabalėlius, pakepkite apie 1 minutę ir vėl sudėkite į puodą.
- Ten pat suberkite šaltu vandeniu perplautas marinuotas voveraites,. Viską užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų ir troškinkite ant nestiprios ugnies apie 30 min.
- Tada sudėkite pomidorų padažą ir leiskite užvirti.
- Vandenyje ištirpinkite krakmolą, supilkite į puodą ir užvirkite (tai daryti nebūtina, jei padažas gaunasi tirštas).
- Patiekite su ryžiais.
Skanaus.
Raktažodžiai:
mesos, troskinys, mesos troskinys, troskinys su vovieraitemis, vovieraites, troskinys vovieraites
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Vištienos apkepas su daržovėmis
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Pica su voveraitėmis
Kiaušinius dažome natūraliai
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Vištienos ir krevečių apkepėlė
Jautienos troškinys su daržovėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
Vištienos kukuliai su cukinija
Labai skanūs mėsos kukuliai baltame padaže
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Jokiais būdais neišpilkite marinato! Štai 13 būdų, kaip jį naudingai panaudoti
Spageti troškinys su vištiena
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Tortas „Juodasis miškas“
Kitoks bulvių apkepas