Netikras zuikis su morkomis ir obuoliais
Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos
Ingredientai
- maltos liesos kiaulienos: 1 kilogramo
- svogūnų: 1
- morkų: 1
- obuolių: 1
- kiaušinių: 3
- džiūvėsėlių: 2 saujų
- kalendros
- čiobrelio
- muskato
- kvapiųjų pipirų
- druskos
- juodųjų pipirų
- aliejaus
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių keptuvėje ant aliejaus apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus bei morkas.
2. Obuolį stambiai sutarkuokite su visa odele ir suberkite į svogūnus, dar šiek tiek pasitroškinkite.
3. Mėsos faršą išmaišykite su kiaušiniais, prieskoniais, apkepintomis daržovėmis, berkite prieskonių, džiūvėsėlių ir gerai išminkykite.
4. Kepimo formą patepkite aliejumi, dėkite savo "zuikį" ir uždenkite folija. Galite kepti ir apvalų "zuikį", be jokios formos.
5. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių, po to foliją nuimkite ir dar kepkite maždaug pusvalandį, kad gražiai apskrustų.
6. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai
Netikras zuikis Amerikietiškai
Netikras zuikis su miško grybais
Mėsos kukuliai ant kopūstų, iškepti orkaitėje
Kiauliėnos nugarinės kepnsiai kepti orkaitėje
Kiaulienos kepsniai su daržovėmis
Bulvių apkepas su kiauliena ir sūriu
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
MALTOS MĖSOS APKEPAS
Tobulai skanūs kiaulienos kepsniukai
Kiaulienos nugarinės kepsneliai, orkaitėje su sūriu
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU