Netikras zuikis su morkomis ir obuoliais
Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos

Ingredientai
- maltos liesos kiaulienos: 1 kilogramo
- svogūnų: 1
- morkų: 1
- obuolių: 1
- kiaušinių: 3
- džiūvėsėlių: 2 saujų
- kalendros
- čiobrelio
- muskato
- kvapiųjų pipirų
- druskos
- juodųjų pipirų
- aliejaus
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių keptuvėje ant aliejaus apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus bei morkas.
2. Obuolį stambiai sutarkuokite su visa odele ir suberkite į svogūnus, dar šiek tiek pasitroškinkite.
3. Mėsos faršą išmaišykite su kiaušiniais, prieskoniais, apkepintomis daržovėmis, berkite prieskonių, džiūvėsėlių ir gerai išminkykite.
4. Kepimo formą patepkite aliejumi, dėkite savo "zuikį" ir uždenkite folija. Galite kepti ir apvalų "zuikį", be jokios formos.
5. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių, po to foliją nuimkite ir dar kepkite maždaug pusvalandį, kad gražiai apskrustų.
6. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai

Netikras zuikis Amerikietiškai

Netikras zuikis su miško grybais

Mėsos kukuliai ant kopūstų, iškepti orkaitėje

Kiauliėnos nugarinės kepnsiai kepti orkaitėje

Kiaulienos kepsniai su daržovėmis

Bulvių apkepas su kiauliena ir sūriu

Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže

KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS

MALTOS MĖSOS APKEPAS

Tobulai skanūs kiaulienos kepsniukai

Kiaulienos nugarinės kepsneliai, orkaitėje su sūriu

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU