Kiaulienos faršo kotletai su kopūstais, troškinti keptuvėje su grietinėle
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- kiaulienos faršas: 500 gramų (galite naudoti ir kitą)
- tarkuotas šviežias kopūstas: 250 gramų (kotletams)
- kiaušiniai: 1
- majonezas: 2 šaukštų
- krapai
- svogūnai: 1 (sutarkuoto)
- manų kruopos: 2 šaukštų
- morkos: 1
- česnakai: 4 skiltelių
- kopūstai: 0,5 (nedidelio)
- grietinėlė: 100 mililitrų
- druska
- malti pipirai
Recepto paruošimas
1. Pradžioje į faršą dėkite sutarkuotą kopūstą, sutarkuotą svogūną, muškite vieną kiaušinį, dėkite majonezą, berkite prieskonius, manus bei susmulkintus krapus.
2. Labai gerai viską išminkykite.
3. Tuomet įkaitintame aliejuje apkepkite kotletukus. Turėtų išeiti apie 10 nemažų kotletukų.
4. Tada į puodą dėkite susmulkintą kopūstą, riekutėmis supjaustytą morką, susmulkintus česnakus.
5. Dėkite kotletus, įpilkite vandens, kad iki pusės apsemtų, ir troškinkite, kol suminkštės daržovės.
6. Iki pabaigos likus apie 5 minutėms, supilkite grietinėlę bei baikite troškinti.
7. Patiekite ir skanaukite!
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
Skaniausias kiaulienos troškinys su kopūstais
Kiaulienos kotletai su moliūgu
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Jautienos ir kiaulienos kotletas orkaitėje tarsi liulia kebabas
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Mėsos troškinys su voveraitėmis
BULVIŲ UŽKEPĖLĖ SU MĖSOS KUKULIUKAIS
"Tinginių balandėliai"
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Bengališkai troškinti kiaulienos kepsneliai
Cukinijų ir faršo kotletai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
kiaulienos kukuliukai su varške ir grietinėlės padažu
Farširuoti mėsos kukuliukai
Troškinys su kopūstais ir grybais
Šniceliai su balta duona ir padažu
ČENAKAI SU KIAULIENA
ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Faršo ir bulvių kepsnys
Purūs kotletai iš cukinijos
Tinginių balandėliai