Kiaulienos faršo kotletai su kopūstais, troškinti keptuvėje su grietinėle

Kategorija: Kiauliena


Kiaulienos faršo kotletai su kopūstais, troškinti keptuvėje su grietinėle

Paskelbė:
27 Sausio 2024

Ingredientai

  • kiaulienos faršas: 500 gramų (galite naudoti ir kitą)
  • tarkuotas šviežias kopūstas: 250 gramų (kotletams)
  • kiaušiniai: 1
  • majonezas: 2 šaukštų
  • krapai
  • svogūnai: 1 (sutarkuoto)
  • manų kruopos: 2 šaukštų
  • morkos: 1
  • česnakai: 4 skiltelių
  • kopūstai: 0,5 (nedidelio)
  • grietinėlė: 100 mililitrų
  • druska
  • malti pipirai



Recepto paruošimas

1. Pradžioje į faršą dėkite sutarkuotą kopūstą, sutarkuotą svogūną, muškite vieną kiaušinį, dėkite majonezą, berkite prieskonius, manus bei susmulkintus krapus.

2. Labai gerai viską išminkykite.

3. Tuomet įkaitintame aliejuje apkepkite kotletukus. Turėtų išeiti apie 10 nemažų kotletukų.

4. Tada į puodą dėkite susmulkintą kopūstą, riekutėmis supjaustytą morką, susmulkintus česnakus.

5. Dėkite kotletus, įpilkite vandens, kad iki pusės apsemtų, ir troškinkite, kol suminkštės daržovės.

6. Iki pabaigos likus apie 5 minutėms, supilkite grietinėlę bei baikite troškinti.

7. Patiekite ir skanaukite!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: