Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- mėgstamas faršas: 1 kilogramo
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- tarkuotas sūris
- kiaušiniai: 1
- druska
- mėgstami prieskoniai
- miltai (paniravimui)
- rauginti kopūstai: patiekimui (jeigu norisi)
Recepto paruošimas
1. Patarimas: Aš šiuos kotletus gaminau iš kiaulienos ir faršą susimalu pats, taip rekomenduoju daryti ir Jums, nes su pirktiniu rezultatas nebūna toks geras.
2. Pirmiausia į pasirinktą faršą įmušame kiaušinį, įdedame mėgiamų prieskonių.
3. Įdarui naudojame sutarkuotas morkas, svogūną bei sutarkuotą sūrį.
4. Morkas ir svogūną apkepame keptuvėje, kol suminkštės. Pabarstome prieskoniais.
5. Suformuojame norimo dydžio kotletus su pasiruoštu įdaru ir užberdamos tarkuoto sūrio.
6. Apkepame kotletus keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
7. Kai jau kotletai apkepa, dedame į kaitintą orkaitę ir kepame maždaug 15-20 minučių.
8. Garnyrui Rimas rekomenduoja raugintus kopūstus su morkomis, aliejumi ir svogūnais, taip pat keptas bulves, bet jūs galite rinktis tai, ką patys labiausiai mėgstate. Skanaus!
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
Kotletai "pataluose" kepti orkaitėje
Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Vištienos kotletai su sūriu
Greitas maltos mėsos šnicelis
Super purūs vištienos kotletai!
LIETINIAI BLYNAI SU MĖSA IR DARŽOVĖMIS
Skanu, greita ir pigu! Bulvių kotletai, galima daryti su įdaru ir be
Kaip reta gardus patiekalas iš cukinijų! Sultingi vištienos kotletai
Vištienos kotletai su daržovėmis
Cukinijų ir faršo kotletai
Kiaulienos kotletai orkaitėje "du viename"
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
Ant grotelių kepti kotletai
Greita ir labai skanu – grikių kotletai
Skaniausias faršo užkandis
Lazanijos sriuba arba makaronų ir faršo sriuba
ŽUVIES KOTLETAI SU SŪRIU
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
BULVIŲ UŽKEPĖLĖ SU MĖSOS KUKULIUKAIS
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)