Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru

Kategorija: Kiauliena


Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru

Paskelbė:
23 Sausio 2020

Ingredientai:


    • kiaulienos faršas: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • batonas: 4 riekių
    • pienas: 50 mililitrų
    • svogūnai: 1
    • mėgstami prieskoniai
    • malti džiūvėsėliai
  • Įdarui:
    • pievagrybiai: pagal skonį
    • svogūnai: pagal skonį
    • aliejus (kepimui)

  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Iš pradžių batoną išmirkykite piene, svogūną smulkiai supjaustykite bei pakepinkite aliejuje.
  3. Tuomet į kiaulienos faršą berkite prieskonius, sudėkite batoną, kepintus svogūnus, įmuškite kiaušinį bei gerai išmaišykite.
  4. Įdaras: Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinti susmulkintus pievagrybius su smulkiais supjaustytu svogūnu. Atvėsinkite.
  5. Tada formuokite maltinukus, į vidų dėkite atvėsusio pasiruošto įdaro, apvoliokite džiūvėsiuose bei kepkite įkaitintame aliejuje uždengusios keptuvę, ant mažos ugnies, maždaug 25 minutes. Patiekite su mėgstamu garnyru ir mėgaukitės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: