KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
Kategorija: Grybų patiekalai / Kiauliena
- malta mėsa: 500 gramų (naudota kiauliena)
- kiaušiniai: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- pievagrybiai: 5
- balta duona: 1 riekelės
- džiūvėsėliai: 1 stiklinės
- aliejus: kepimui
- druska
- pipirai
- Pirmiausia į maltą mėsą muškite kiaušinį, dėkite vandenyje išmirkytą bei nuspaustą duoną, įtarkuokite svogūną, berkite druską, pipirus ir gerai išminkykite.
- Tuomet pievagrybius susmulkinkite bei apkepinkite šlakelyje aliejaus. Sudėkite išspaustus česnakus bei dar pakepinkite, kol pasklis česnako kvapas. Atvėsinkite.
- Tada iš faršo formuokite blyną, dėkite šaukštą įdaro bei formuokite norimo dydžio kotletukus.
- Kiaušinį išplakite su druska bei pipirais. Kotletą apvoliokite kiaušinio plakinyje, po to apvoliokite džiūvėsėliuose.
- Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi bei gerai apkepinkite.
- Paskui dėkite į puodą, įpilkite truputį vandens arba sultinio bei patroškinkite kelias minutes. Mės valgėme su burokėlių salotomis. Skanaus!
- Pastebėjimas: Galite naudoti ir miško grybus, bus gal net skaniau.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Šniceliai su balta duona ir padažu
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Vištienos kukuliai su cukinija
Kuskusas su miško grybais
Bulviniai suktinukai su grybais
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
VIŠTIENOS APKEPAS SU SŪRIU IR GRYBAIS
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU