Troškinys su kiauliena, džiovintais baravykais ir raudonuoju vynu
Kategorija: Kiauliena
Šis troškinys laiko užima nemažai, bet, patikėkite manimi, verta jį išbandyti. Namai pakvimpa džiovintais baravykais, prieskoniais bei vynu, o skonis nuostabus. Rekomenduoju!
1. Pastebėjimas: Grybus geriausia užmerkti iš vakaro, o jeigu pamiršote tai padaryti, užpilkite karštu vandeniu bei palaikykite pusvalandį.
2. Iš pradžių kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis, druska bei pipirais. Keptuvėje, ant šlakelio aliejaus, pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną bei česnako skilteles. Kai gražiai pagels svogūnas, sudėkite kiaulieną bei apkepkite iš visų pusių. Apibarstykite mėsą miltais ir pakepinkite minutę.
3. Po to į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, įpilkite vieną stiklinę vandens, vorčesterio padažo bei taurę vyno. Įberkite druskos, pipirų bei šviežio rozmarino. Uždengkite ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 45 minutes.
4. Paskui sudėkite išmirkytus, susmulkintus, džiovintus baravykus bei įpilkite dar vieną stiklinę vandens. Troškinkite dar maždaug 45 minutes. Įdėkite šaukštą grietinės bei kai troškinys užvirs, nukelkite nuo ugnies.
5. Apibarstykite svogūnų laiškais. Labai skanu patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Ingredientai
- kiaulienos sprandinė: 500 gramų
- morkos: 3
- svogūnai: 1
- česnakas: 1-2 skiltelių
- džiovinti baravykai: 1 saujos
- raudonas vynas: 1 taurės
- grietinė: 1 šaukšto
- miltai: 1 šaukšto
- bazilikas: 1 arbatinio šaukštelio
- mairūnas: 1 arbatinio šaukštelio
- rozmarinas: 1 šakelės
- aitriosios paprikos: žiupsnelio
- vorčesterio padažas: 2 šaukštų
- druska
- pipirai
- svogūnų laiškai
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Grybus geriausia užmerkti iš vakaro, o jeigu pamiršote tai padaryti, užpilkite karštu vandeniu bei palaikykite pusvalandį.
2. Iš pradžių kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis, druska bei pipirais. Keptuvėje, ant šlakelio aliejaus, pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną bei česnako skilteles. Kai gražiai pagels svogūnas, sudėkite kiaulieną bei apkepkite iš visų pusių. Apibarstykite mėsą miltais ir pakepinkite minutę.
3. Po to į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, įpilkite vieną stiklinę vandens, vorčesterio padažo bei taurę vyno. Įberkite druskos, pipirų bei šviežio rozmarino. Uždengkite ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 45 minutes.
4. Paskui sudėkite išmirkytus, susmulkintus, džiovintus baravykus bei įpilkite dar vieną stiklinę vandens. Troškinkite dar maždaug 45 minutes. Įdėkite šaukštą grietinės bei kai troškinys užvirs, nukelkite nuo ugnies.
5. Apibarstykite svogūnų laiškais. Labai skanu patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Raktažodžiai:
troskinys, kiauliena, grybai, baravykai, dziovinti grybai, dziovinti baravykai, raudonas vynas, kiaulienos sprandine, morkos, grietine, cesnakas
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Burokėlių sriuba su pupelėmis ir džiovintais baravykais
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS
Stirnienos mėsos troškinys
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
DARŽOVIŲ IR KIAULIENOS TROŠKINYS
Skaniausias pasaulyje jautienos troškinys su pievagrybiais
Bulvienė su džiovintais grybais
Kiaulienos iešmeliai orkaitėje
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Vegetariškas avinžirnių troškinys
Žuvies ir jūros gėrybių troškinys
Balandėliai su faršu be ryžių su džiovintų baravykų padažu
ČENAKAI SU KIAULIENA
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Kalakutienos ir ryžių troškinys
Skaniausias kiaulienos troškinys su kopūstais
Ryžiai su vištiena, daržovėmis ir kiaušiniu
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
AVIENOS SRIUBA
vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu