Stirnienos mėsos troškinys
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai:
- stirnienos kumpis: 500 gramų arba kiauliena
- morkos: 3
- bulvės: 6-8
- paprikos: 0,5
- pomidorai: 1
- rauginti agurkai: 2 (arba marinuoti agurkai)
- svogūnai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- citrinos sultys: iš ketvirtadalio citrinos
- grietinė: 2-3 labai didelių šaukštų (galite dėti ir dar daugiau)
- saldžioji paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
- aitrioji paprika: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- vorčesterio padažas: 1 šaukšto
- bazilikas
- rozmarinas
- druska
- pipirai
- petražolės
Recepto paruošimas:
- Iš pradžių mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais, aitriosiomis bei saldžiosiomis paprikomis. Apšlakstykite citrinos sultimis bei vorčesterio padažu. Palikite marinuotis porai valandų.
- Po to mėsą apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus, kol gražiai apskrus. Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei česnaką, pakepinkite dar porą minučių. Į stiklinį indą sudėkite apkeptą mėsą, kubeliais supjaustytas bulves, morkas, papriką, pomidorą bei agurkus. Užpilkite vandens tiek, kad viską apsemtų. Įberkite druskos, pipirų ir prieskoninių žolelių bei viską išmaišykite.
- Tuomet uždenkite indą bei dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug dvi valandas. Paskui į troškinį įdėkite grietinę ir kepkite atidengtą dar maždaug 10-15 minučių.
- Galiausiai dėkite į lėkštes bei apibarstykite petražolėmis. Patiekite ir skanaukite!
Raktažodžiai:
stirniena, stirnienos, stirniena troskinta, troskinta zveriena, stireniena su bulvemis, stirnienos receptai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Jautienos troškinys su daržovėmis
vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Sotus avienos ragu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Prancūziškas užkandis
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Troškinti kopūstai su mėsa
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Gardieji čenakai su kiauliena
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU