Stirnienos mėsos troškinys

Ingredientai:
- stirnienos kumpis: 500 gramų arba kiauliena
- morkos: 3
- bulvės: 6-8
- paprikos: 0,5
- pomidorai: 1
- rauginti agurkai: 2 (arba marinuoti agurkai)
- svogūnai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- citrinos sultys: iš ketvirtadalio citrinos
- grietinė: 2-3 labai didelių šaukštų (galite dėti ir dar daugiau)
- saldžioji paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
- aitrioji paprika: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- vorčesterio padažas: 1 šaukšto
- bazilikas
- rozmarinas
- druska
- pipirai
- petražolės
Recepto paruošimas:
- Iš pradžių mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais, aitriosiomis bei saldžiosiomis paprikomis. Apšlakstykite citrinos sultimis bei vorčesterio padažu. Palikite marinuotis porai valandų.
- Po to mėsą apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus, kol gražiai apskrus. Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei česnaką, pakepinkite dar porą minučių. Į stiklinį indą sudėkite apkeptą mėsą, kubeliais supjaustytas bulves, morkas, papriką, pomidorą bei agurkus. Užpilkite vandens tiek, kad viską apsemtų. Įberkite druskos, pipirų ir prieskoninių žolelių bei viską išmaišykite.
- Tuomet uždenkite indą bei dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug dvi valandas. Paskui į troškinį įdėkite grietinę ir kepkite atidengtą dar maždaug 10-15 minučių.
- Galiausiai dėkite į lėkštes bei apibarstykite petražolėmis. Patiekite ir skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
Raktažodžiai:
stirniena, stirnienos, stirniena troskinta, troskinta zveriena, stireniena su bulvemis, stirnienos receptai
O čia labai skanu! :)

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Kiaušinius dažome natūraliai

JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS

DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS

JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS

Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis

Jautienos troškinys su daržovėmis

vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA

Sotus avienos ragu

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Prancūziškas užkandis

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba

KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"

Troškinti kopūstai su mėsa

Vištienos - voveraičių šventinis troškinys

RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS

Gardieji čenakai su kiauliena

Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai

KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU