Kiaulienos iešmeliai orkaitėje
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- kiaulienos sprandinė: 800 gramų
- česnakas: 2 skiltelių
- grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- pomidorų padažas: 1 valgomojo šaukšto
- paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- džiovintų žolelių prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio
- juodieji pipirai: žiupsnio
- druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
- 1. Pirmiausia kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais (tokio dydžio, kad būtų patogu sunerti ant medinių iešmelių).
- 2. Tada kiaulieną pabarstykite druska, pipirais, paprika bei žolelėmis, sudėkite garstyčias, susmulkintą česnaką ir pomidorų padažą.
- 3. Palikite pasimarinuoti maždaug pusvalandį.
- 4. Po to kiaulieną sunerkite ant medinių iešmelių.
- 5. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių.
- 6. Mes pasirinkome patiekti su virtais ryžiais, marinuotais svogūnais bei šviežiomis daržovėmis, bet Jūs galite rinkti savo mėgstamą garnyrą. Skanaus!
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
"TOFU" IEŠMELIAI
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Ko negalima ir ką reikia daryti per savo gimimo dieną?
KALAKUTIENOS IEŠMELIAI SU POMIDORAIS
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
Kiaulienos sprandinės šašlykai marinuoti kefyre
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Silkė garstyčių padaže
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
Prancūziška svogūnų sriuba
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
Greitas širdelių troškinys su daržovėmis - nustebino ne vieną svečią!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas