Troškinti kopūstai su mėsa
Kategorija: Daržovių patiekalai / Kiauliena
- bulvės: 3
- kiaulienos kumpis: 400 gramų
- svogūnai: 1
- morkos: 1
- smulkintas šviežias kopūstas: 4 didelių saujų
- rauginti kopūstai: 4 šaukštų su kaupu
- sultinys: 1 kubelio
- česnakas: 3 skiltelių
- pomidorų padažas: 3 valgomųjų šaukštų
- druska
- pipirai
- Iš pradžių supjaustome mėsą maždaug 1 centimetro kvadratėliais, pasūdome bei apkepame keptuvėje su susmulkintu svogūnu ir česnaku. Bet neiškepame iki galo, paliekame pusžalius.
- Tuomet į verdantį 500 mililitrų vandenį sudedame griežinėliais supjaustytą morką, šviežius kopūstus, smulkintas bulves, apkeptą mėsą bei ant viršaus raugintų kopūstų. Šitaip troškiname maždaug pusvalandį.
- Tada įdedame kokybiško pomidorų padažo be priedų bei viską išmaišome. Troškiname dar maždaug 20 minučių (priklausys ir nuo jūsų turimų kopūstų šviežumo bei kietumo, kartais reikia mažiau, kartais daugiau). Jeigu nemėgstate, kai būna skysčio, patroškiname paskutines minutes atidengusios dangtį bei nuolatos pamaišydamos. Patiekiame ir
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Troškinta aviena su kopūstais
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
KAI KAS NAUJO: VEGETARIŠKA "SILKUTĖ"
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
Naudingi patarimai apie daržoves
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
"Tinginių balandėliai"
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Čili troškinys – ir sotu, ir nuo virusų saugo
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai