ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)

Kategorija: Kiauliena


ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • kiaulienos faršas: 500 gramų
    • kiaušiniai: 3
    • pipirai
    • druska
    • virtos bulvės: 1 kilogramo
    • miltai: 2 stiklinių
    • aliejus (kepimui/virimui)
  1. Iš pradžių į faršą mušame kiaušinį, dedame druskos, pipirų bei išminkome faršą.
  2. Tuomet virtas bulves sumalame, suberiame miltus, įmušame kiaušinius bei užminkome tešlą. Iškočiojame tešlos blyną, supjaustome maždaug 5 centimetrų ilgio juostelėmis. Tada iš faršo darome maždaug piršto dydžio pailgas lazdeles bei su tešlos juostelėmis jas apvyniojame, panašiai kaip subintuotumėte pirštą.
  3. Galiausiai verdame gerai įkaitintame aliejuje. Patiekiame su marinuotais svogūnais (man jie čia labai patinka) arba su kuom tik norisi. Mėgaujamės nuostabiu patiekalu iš faršo.:)
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: