ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Kategorija: Kiauliena
- kiaulienos faršas: 500 gramų
- kiaušiniai: 3
- pipirai
- druska
- virtos bulvės: 1 kilogramo
- miltai: 2 stiklinių
- aliejus (kepimui/virimui)
- Iš pradžių į faršą mušame kiaušinį, dedame druskos, pipirų bei išminkome faršą.
- Tuomet virtas bulves sumalame, suberiame miltus, įmušame kiaušinius bei užminkome tešlą. Iškočiojame tešlos blyną, supjaustome maždaug 5 centimetrų ilgio juostelėmis. Tada iš faršo darome maždaug piršto dydžio pailgas lazdeles bei su tešlos juostelėmis jas apvyniojame, panašiai kaip subintuotumėte pirštą.
- Galiausiai verdame gerai įkaitintame aliejuje. Patiekiame su marinuotais svogūnais (man jie čia labai patinka) arba su kuom tik norisi. Mėgaujamės nuostabiu patiekalu iš faršo.:)
Panašūs receptai
Faršo kepsnys, užkeptas sūriu
Faršo ir bulvių kepsnys
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
BULVIŲ UŽKEPĖLĖ SU MĖSOS KUKULIUKAIS
Škotiški kiaušiniai
Greitas maltos mėsos šnicelis
Sultingi skanūs beliašai!
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
Kotletai su moliūgais ir balta duona, kepti keptuvėje
Gardi, sultinga lazanija – apsilaižysite pirštus
Nuostabiai vakarienei: Faršo "lizdeliai" su pikantišku įdaru
Kiaulienos maltos mėsos - faršo iešmeliai