KIAULIENOS SUKTINUKAI SU FETA SŪRIU
Kategorija: Kiauliena
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- malti juodieji pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
- svogūnų laiškai: 100 gramų
- fetos sūris: 200 gramų
- kiaulienos išpjova: 500 gramų
- Iš pradžių orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
- Tuomet kiaulienos išpjovą supjaustykite plonais kepsneliais bei pabarstykite druska ir pipirais. Kad mėsa būtų minkštesnė, ją "pamuškite".
- Po to dubenėlyje sudėkite feta sūrį, susmulkintus svogūnų laiškus bei išmaišykite. Imkite paruoštą kiaulieną bei dėkite maždaug 1,5 arbatinio šaukštelio fetos sūrio įdaro. Mėsą suvyniokite bei perverkite smeigtuku (tinka ir mediniai dantų krapštukai).
- Tada kiaulienos suktinukus dėkite į aliejumi išteptą kepimo indą bei kepkite orkaitėje maždaug pusvalandį. Patiekite su salotomis ir mėgiamu garnyru. Mėgaukitės!
Virtų bulvių suktinukai su faršu
Vytinta kiaulienos išpjova su laimu ir džinu
JAUTIENOS SUKTINUKAI “ZRAZAI“ SU IMBIERINIU ALUMI
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
POMIDORŲ, FETOS SŪRIO IR BAZILIKO UŽKANDIS
Sprandinės suktinukai su grybais
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas
Rūkyto kumpio suktinukai
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Mielinės spurgos su džemu
KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS
ŽUVIES SUKTINUKAI SU RIKOTOS IR BROKOLIŲ KREMU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
LAVAŠO UŽKANDIS SU VIŠTIENA IR ŠPINATAIS
BROKOLIŲ – FETOS SALOTOS
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
ŽUVIES SUKTINUKAI
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU