Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus

Kategorija: Kiauliena


Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus

Paskelbė:
25 Sausio 2020

Ingredientai:


    • malta mėsa: 500 gramų
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • kiaušiniai: 1
    • svogūnai: 0,5 (nedidelio)
    • druska
    • pipirai
    • žolelių mišinys
    • lydytas sūrelis (nebūtina)
    • aliejus (kepimui)
  • Apvoliojimui:
    • kiaušiniai: 1 (suplakto)
    • džiūvėsėliai

  1. Recepto Instrukcijos:

  2. Iš pradžių į maltą mėsą įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinį, dėkite majonezą, krakmolą, prieskonius bei išminkome.
  3. Tuomet formuokite norimo dydžio maltinuką, apvoliokite kiaušinio plakinyje, po to džiuvėsėliuose. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai paruduos. Patiekite ir skanaukite!
  4. Pastebėjimas: Aš dar šį kartą gamindama į vidų įdėjau po gabaliuką lydyto sūrelio, bet tai nėra būtina, labai gardu ir be jo.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: