Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai:
- rūkyti kiaulienos šonkauliukai: 600 gramų
- rauginti kopūstai: 1 litro
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- pomidorų padažas: 1 valgomojo šaukšto
- druska: žiupsnio
- aliejus: šlakelio
- vanduo: 0,5 stiklinės
Recepto Instrukcijos:
- Iš pradžių svogūną ir morką nuskuskite.
- Tuomet svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o morką tiesiog sutarkuokite.
- Troškintuve gerai įkaitinkite aliejų.
- Tada sudėkite susmulkintas daržoves ir pakepinkite kelias minutes.
- Po to sudėkite šonkauliukus ir pakepinkite, kol jie šiek tiek apskrunda.
- Dėkite kopūstus ir pomidorų padažą. Berkite druskos ir pilkite vandens.
- Uždenkite dangčiu ir troškinkite maždaug 60 minučių.
- Labai skanu patiekti su bulvėmis išvirtomis su lupena. Pasilepinam!
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS
TROŠKINTI RAUGINTI KOPŪSTAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai su bulvytėmis
Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai su bulvytėmis
Šonkauliukai su imbieru
Cibulynė - Svogunu sriuba
Naudingi patarimai apie daržoves
Troškinta aviena su kopūstais
Sotus avienos ragu
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
Troškinti kopūstai su mėsa
KALAKUTIENOS-JAUTIENOS MALTINUKAI
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
"Tinginių balandėliai"
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Bulviniai švilpikai arba šiuškės su spirgučių padažu
Silkė su grybais ir pupelėmis - receptas plinta kaip virusas
Greitai marinuoti kopustai