Rauginti kopūstai su troskintais rūkytais šonkauliukais

Kategorija: Kiauliena


Rauginti kopūstai su troskintais rūkytais šonkauliukais

Paskelbė:
22 Vasario 2024

Ingredientai


  • rūkyti kiaulienos šonkauliukai: 600 gramų
  • rauginti kopūstai: 1 litro
  • morkos: 1
  • svogūnai: 1
  • pomidorų padažas: 1 valgomojo šaukšto
  • druska: žiupsnio
  • aliejus: šlakelio
  • vanduo: 0,5 stiklinės



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių svogūną ir morką nuskuskite.

2. Tuomet svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o morką tiesiog sutarkuokite.

3. Troškintuve gerai įkaitinkite aliejų.

4. Tada sudėkite susmulkintas daržoves ir pakepinkite kelias minutes.

5. Po to sudėkite šonkauliukus ir pakepinkite, kol jie šiek tiek apskrunda.

6. Dėkite kopūstus ir pomidorų padažą. Berkite druskos ir pilkite vandens.

7. Uždenkite dangčiu ir troškinkite maždaug 60 minučių.

8. Labai skanu patiekti su bulvėmis išvirtomis su lupena. Pasilepinam!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: