Iš kinų virtuvės: kalakutiena su anakardžių riešutais
Kategorija: Kalakutiena
Reikės:
300 g kalakutienos filė
1 raudonoji paprika
2 saujos anakardžių riešutų
Marinatui:
2 v.š. saldžiarūgščio sojos padažo
1 v.š. balzamiko acto
Padažui:
150 ml vandens
4 v.š. saldžiarūgščio sojų padažo
2 v.š. balzamiko acto
1 v.š. laimo sulčių
2 v.š. auksaspalvio sirupo arba medaus
2 skiltelės česnako
1 v.š. (be kaupo) krakmolo
Gaminame
* Kalakutieną suspjaustome plonomis juostelėmis, užpilame marinatu ir bent pusvalandį palaikome. Pakepiname juostelėmis supjaustytą papriką ir sudedame į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepiname mėsą, kol gražiai apskrunda, baigdami kepti sudedame česnaką, ir dar apie minutę pakepame. Sudedame nuplautus riešutus ir papriką.
* Dubenėlyje truputį pašildome vandenį, išmaišome jame krakmolą, kad neliktų gumuliukų. Supilame visus kitus ingredientus. Paragaukite, ir jei kažko trūksta, įpilkite pagal savo skonį. Užpilame padažą ant mėsos ir maišydami patroškiname, kol jis ims tirštėti. Tiekiame su ryžiais. Skanaus!
300 g kalakutienos filė
1 raudonoji paprika
2 saujos anakardžių riešutų
Marinatui:
2 v.š. saldžiarūgščio sojos padažo
1 v.š. balzamiko acto
Padažui:
150 ml vandens
4 v.š. saldžiarūgščio sojų padažo
2 v.š. balzamiko acto
1 v.š. laimo sulčių
2 v.š. auksaspalvio sirupo arba medaus
2 skiltelės česnako
1 v.š. (be kaupo) krakmolo
Gaminame
* Kalakutieną suspjaustome plonomis juostelėmis, užpilame marinatu ir bent pusvalandį palaikome. Pakepiname juostelėmis supjaustytą papriką ir sudedame į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepiname mėsą, kol gražiai apskrunda, baigdami kepti sudedame česnaką, ir dar apie minutę pakepame. Sudedame nuplautus riešutus ir papriką.
* Dubenėlyje truputį pašildome vandenį, išmaišome jame krakmolą, kad neliktų gumuliukų. Supilame visus kitus ingredientus. Paragaukite, ir jei kažko trūksta, įpilkite pagal savo skonį. Užpilame padažą ant mėsos ir maišydami patroškiname, kol jis ims tirštėti. Tiekiame su ryžiais. Skanaus!
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
Kiniškos sojų varškės salotos
Ryžių patiekalas su vištiena ir riešutais
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
Kiaušinius dažome natūraliai
"TOFU" IEŠMELIAI
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Šventėms – tortas „Snickers“
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Pica su faršu
SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
Kalakutienos rutuliukai su maskarpone
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Kepti pievagrybiai
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais