Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Kategorija: Kalakutiena
4 porcijoms reikės:
~600 g kalakutienos krūtinėlės file;
rūkytos paprikos, džiovintų čiobrelių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
miltų kepsnių apvoliojimui;
2 raudonųjų paprikų;
2 svogūnų;
~500 g konservuotų pomidorų savo sultyse;
1,5 a.š. džiovintų bazilikų;
2 skiltelių česnako;
2 v.š. raudojo vyno acto.
Gaminame
* Kalakutienos file supjaustykite ~1 cm storio kepsneliais. Iš abiejų pusių apibarstykite rūkyta paprika, džiovintais čiobreliais, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
* Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šlakelį aliejaus.
* Kiekvieną kepsnelį apvoliokite miltuose, nupurtykite jų perteklių, dėkite į keptuvę ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Sudėkite į lėkštę ir uždenkite folija.
* Toje pačioje (prieš tai išpilkite aliejaus likučius) kur kepėte kalakutieną, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūnus, šiaudeliais - raudonąją papriką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tuomet sudėkite išspaustą česnaką, džiovintus bazilikus, supilkite raudonąjį vyno actą ir pakepkite apie minutę. Pilkite konservuotus pomidorus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palaukite kol užvirs.
* Troškinkite keletą minučių ir tada dar 1-2 minutėms sudėkite iškeptus kalakutienos kepsnelius. Išjunkite ugnį.
~600 g kalakutienos krūtinėlės file;
rūkytos paprikos, džiovintų čiobrelių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
miltų kepsnių apvoliojimui;
2 raudonųjų paprikų;
2 svogūnų;
~500 g konservuotų pomidorų savo sultyse;
1,5 a.š. džiovintų bazilikų;
2 skiltelių česnako;
2 v.š. raudojo vyno acto.
Gaminame
* Kalakutienos file supjaustykite ~1 cm storio kepsneliais. Iš abiejų pusių apibarstykite rūkyta paprika, džiovintais čiobreliais, druska ir maltais juodaisiais pipirais.
* Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šlakelį aliejaus.
* Kiekvieną kepsnelį apvoliokite miltuose, nupurtykite jų perteklių, dėkite į keptuvę ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Sudėkite į lėkštę ir uždenkite folija.
* Toje pačioje (prieš tai išpilkite aliejaus likučius) kur kepėte kalakutieną, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūnus, šiaudeliais - raudonąją papriką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tuomet sudėkite išspaustą česnaką, džiovintus bazilikus, supilkite raudonąjį vyno actą ir pakepkite apie minutę. Pilkite konservuotus pomidorus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palaukite kol užvirs.
* Troškinkite keletą minučių ir tada dar 1-2 minutėms sudėkite iškeptus kalakutienos kepsnelius. Išjunkite ugnį.
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Vištienos krūtinėlė su špinatų ir grietinėlės padažu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Vištienos apkepas su daržovėmis
Kepta antienos krūtinėlė su apelsinų padažu
Kepenėlių salotos su daržovėmis
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ SU APELSINŲ PADAŽU
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Kepta vištienos krūtinėlė su džiovintais pomidorais ir mocarelos sūriu
Jautienos kukuliai su kario ir kokosų pieno padažu
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
Salotos su kepta kalakutiena
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Sprandinės suktinukai su grybais
Vištienos kukuliai su cukinija
Kitoks bulvių apkepas