KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS

Kategorija: Kalakutiena


KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • kalakutienos krūtinėlės: 800 gramų
    • anakardžių riešutų: 100 gramų
    • svogūnų: 1
    • česnako: 4 skiltelių
    • pomidorų tyrės: 500 gramų
    • kokosų pieno: 400 mililitrų
    • natūralaus jogurto: 200 gramų
    • maltos kalendros: 2 arbatinių šaukštelių
    • garstyčių grūdelių, kmynų, ciberžolės, cinamono: po 1 arbatinį šaukštelį
    • druskos, juodųjų ir čili pipirų: po 1 arbatinį šaukšteli
    • alyvuogių aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
    • bulvių krakmolo: 2 valgomųjų šaukštų
  1. Iš pradžių svogūną supjaustykite bei apkepinkite dideliame puode įkaitintame aliejuje. Tada supilkite pomidorų tyrę bei porą minučių pakaitinkite ant nedidelės ugnies. Įmaišykite jogurtą bei pagardinkite prieskoniais.
  2. Tuomet sudėkite gabaliukais supjaustytą kalakutieną, riešutus bei supilkite kokosų pieną. Pakaitinkite viską, kol užvirs ant didesnės ugnies, po to ugnį sumažinkite bei troškinkite maždaug 20 minučių.
  3. Prieš bebaigiant mėsai troškintis, krakmolą ištirpinkite nedideliame kiekyje šalto vandens bei supilkite į troškinį. Maišykite, kol sutirštės. Patiekite su ryžių garnyru. Mėgaukitės!
  4. Pastebėjimas: Gavosi labai gardus, indiško Curry tipo troškinys, tikrai rekomenduoju išmėginti.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: