Kalakutienos kumpio troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Kategorija: Patiekalai iš kalakutienos

Ingredientai
- kalakuto kumpis: 1,5 kilogramo
- druska: pagal skonį
- pipirai: žiupsnelio
- žolelių prieskonių mišinys: 2 arbatinių šaukštelių
- vanduo: 200 mililitrų
- sviestas: 30 gramų
- garstyčios su grūdeliais: 1 valgomojo šaukšto
- grietinėlė: 100 mililitrų
- krapai: kelių šakelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kalakuto kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Tuomet pagardinkite druska ir pipirais, taip pat ir kitais mėgstamais prieskoniais ir žolelėmis.
3. Leidžiame mėsai pasimarinuoti maždaug pusvalandį.
4. Po to troškintuve įkaitinkite aliejų, sudėkite kalakutieną ir apkepkite, kol gražiai apskrus.
5. Tada supilkite vandenį, sudėkite garstyčias bei sviestą, patroškinkite maždaug 20 minučių.
6. Paskui įpilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar maždaug 5 minutes.
7. Pabaigoje pagardinkite krapais. Patiekite ir skanaukite!
Panašūs receptai

Troškinti kalakutienos faršo kukuliai pievagrybių ir grietinėlės padaže

KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS

KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS

Orkaitėje keptas kalakuto kumpis su medumi

Kalakutienos kepsnys pievagrybių padaže su grietinėle

KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS

Kalakutiena ir kuskusu įdarytas patisonas

"Tinginių" troškinys su kalakutienos arba vištienos faršu ir kopūstais

Kalakutienos kepsniukai su apelsinų-medaus plutele kepta keptuvėje

Kalakutienos ir ryžių troškinys

Kalakutiena su ananasais

La troškinys - sotus vištienos ir kalakutienos troškinys su daržovėmis ir pupelėmis