Šlaunelių ir daržovių troškinys
Kategorija: Kalakutiena
Ingredientai:
4 kalakuto šlaunelės;
2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
1 vidutinis svogūnas, kapotas;
2 dideli porai, balti arba šviesiai žali, kapoti;
6 salierų stiebai, plonais griežinėliais;
8 skiltelės česnako skiltelės, išspaustos;
6 šakelės petražolės lapų;
4 šakelės čiobrelių;
2 šakelės šalavijo;
6 puodeliai lengvo vištienos arba žolelių, daržovių sultinio;
8 mažos morkos, pjaustytos perpus išilgai;
šiek tiek druskos bei maltų pipirų.
Gaminame
* Sudedame blauzdeles į didelį puodą ir kepame ant vidutinės ugnies. Apkepkite blauzdeles iki rudos spalvos iš visų pusių. Tai truks apie -15-20 minučių
* Į kitą puodą storu dugnu įpilkite aliejaus ir dėkite svogūnus, porus, salierą ir česnaką bei apkepkite retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės – apie 5-7 minutes. Sudėkite petražoles, čiobrelius, šalavijo šakeles. Užpilkite ~1 stikline karšto sultinio. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol troškinio sumažėja perpus, ~8-10 minučių.
* Grįžtame prie pirmojo puodo. Į jį supilkite sultinį. Užvirkite. Sumažinkite ugnį, uždenkite puodą ir virkite, kol mėsa bus minkšta. Virkite, kol skysčio sumažės perpus. Sudėkite morkas ir virkite neuždengtame puode, kol morkos suminkštės ir mėsa nukris nuo kaulo. Įberkite druskos bei pipirų. Ant "besiilsinčios" kalakutienos supilkite troškintas daržoves bei žalumynus. Kalakutieną pavartykite, palaukite kol susimaišys mėsos ir daržovių sultys ir – skanaus!
4 kalakuto šlaunelės;
2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
1 vidutinis svogūnas, kapotas;
2 dideli porai, balti arba šviesiai žali, kapoti;
6 salierų stiebai, plonais griežinėliais;
8 skiltelės česnako skiltelės, išspaustos;
6 šakelės petražolės lapų;
4 šakelės čiobrelių;
2 šakelės šalavijo;
6 puodeliai lengvo vištienos arba žolelių, daržovių sultinio;
8 mažos morkos, pjaustytos perpus išilgai;
šiek tiek druskos bei maltų pipirų.
Gaminame
* Sudedame blauzdeles į didelį puodą ir kepame ant vidutinės ugnies. Apkepkite blauzdeles iki rudos spalvos iš visų pusių. Tai truks apie -15-20 minučių
* Į kitą puodą storu dugnu įpilkite aliejaus ir dėkite svogūnus, porus, salierą ir česnaką bei apkepkite retkarčiais pamaišydami, kol suminkštės – apie 5-7 minutes. Sudėkite petražoles, čiobrelius, šalavijo šakeles. Užpilkite ~1 stikline karšto sultinio. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol troškinio sumažėja perpus, ~8-10 minučių.
* Grįžtame prie pirmojo puodo. Į jį supilkite sultinį. Užvirkite. Sumažinkite ugnį, uždenkite puodą ir virkite, kol mėsa bus minkšta. Virkite, kol skysčio sumažės perpus. Sudėkite morkas ir virkite neuždengtame puode, kol morkos suminkštės ir mėsa nukris nuo kaulo. Įberkite druskos bei pipirų. Ant "besiilsinčios" kalakutienos supilkite troškintas daržoves bei žalumynus. Kalakutieną pavartykite, palaukite kol susimaišys mėsos ir daržovių sultys ir – skanaus!
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
Kiaušinius dažome natūraliai
KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS
Vyšninis Barbecue padažo receptas
Sotus avienos ragu
Spagečiai Su Vištiena
Jautienos troškinys su daržovėmis
Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže
Prancūziška svogūnų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
KALAKUTIENOS ŠLAUNELIŲ TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS ORKAITĖJE
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
Lašiša su ypatingu pagardu
Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Gruziniška charčo sriuba
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
Aštrus troškinys su vištiena
KALAKUTIENOS TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS IR MAKARONAIS
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS