JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
Kategorija: Jautiena, veršiena
- brandinti jautienos didkepsniai: 2 (po 220 gramų)
- pievagrybiai: 100 gramų
- pak choi salotos: 1 (azijos kopūstas)
- pomidorai: 1
- alyvuogių aliejus: šlakelio
- tirštas balzamiko actas: šlakelio
- druska
- malti juodieji pipirai
- Iš pradžių jautienos didkepsnius nusausiname virtuviniu popieriniu rankšluoščiu.
- Tuomet keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus Kepame kepsnius iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Tada suvyniojame į foliją bei atidedame į šalį.
- Salotą perpjauname išilgai, nuplauname, nusausiname bei iš abiejų pusių apskrudiname keptuvėje su trupučiu aliejaus (jei norėsis minkštesnės salotos, įpilame mažą kiekį vandens, kad pasitroškintų). Iškeptą salotą dedame į lėkštes.
- Po to pievagrybius supjaustome storesniais griežinėliais, dedame į stipriai įkaitintą keptuvę be jokių riebalų bei intensyviai maišydamos kepame tol, kol skystis išgaruos ir grybai paskrus (jei keptuvė "trauks", įpilame šlakelį aliejaus). Grybus dedame šalia salotų.
- Pomidorą perpjauname per pusę bei apskrudiname keptuvėje iš abiejų pusių. Ir perdedame į lėkštę.
- Paskui jautienos kepsnius supjaustome griežinėliais, dedame į lėkštę prie daržovių. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, balzamiko actu, pagardiname druska bei maltais juodaisiais pipirais.
- Patiekiame nedelsdamos ir skanaujame!
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Kiaušinius dažome natūraliai
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Jautienos antrekotas keptuvėje
Mėsainis Insanity
Greitas širdelių troškinys su daržovėmis - nustebino ne vieną svečią!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Kepta antienos krūtinėlė su apelsinų padažu
KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLĖ SU APELSINŲ PADAŽU
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Bulviniai suktinukai su grybais
LAŠIŠA SU PANKOLIAIS