JAUTIENOS SUKTINUKAI “ZRAZAI“ SU IMBIERINIU ALUMI
Kategorija: Jautiena, veršiena
- jautiena: 1 kilogramo (geriausia jautienos išpjova)
- svogūnai: 2
- česnakas: 5 skiltelių
- rozmarinas: 1 šakelės
- džiovintos slyvos
- druska
- pipirai
- morkos
- petražolės
- lydytas sviestas: kepimui (arba aliejus)
- miltai
- imbierinis alus: 100 mililitrų
- Iš pradžių mėsą supjaustykite plonomis riekelėmis, lengvai pamuškite "plaktuku". Ant kiekvieno gabaliuko dėkite išmirkytą slyvą, sukapoto svogūno, pabarstykite pipirais. Susukite suktinukus. Jeigu gaminsite iš kumpinės mėsos, idealiausia susegti suktinukus mediniu iešmeliu.
- Tuomet pavoliokite miltuose bei apkepkite. Dėkite suktinukus į puodą, užpilkite karštu vandeniu. Dėkite prieskonius: lauro lapelį, morkas, pipirus, rozmarino šakelę, petražolių ir lauro lapelius. Po maždaug 30 minučių supilkite alų. Kai suktinukai jau bus išvirę, pagardinkite grietine. Skanaukite su bulvių koše!
- Pastebėjimai: Tokius suktinukus galite gaminti su įvairiausiais įdarais. Nėra būtina rinktis slyvų įdaro.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Vytinta kiaulienos išpjova su laimu ir džinu
Virtų bulvių suktinukai su faršu
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Jautienos troškinys su daržovėmis
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
KIAULIENOS SUKTINUKAI SU FETA SŪRIU
Kiaušinius dažome natūraliai
Airiškai lėtai troškinta jautiena
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
VIŠTIENOS KUMPELIAI SU BULVĖMIS IR POMIDORAIS
Šaltiena
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
Bulvių suktinukai
Sprandinės suktinukai su grybais