JAUTIENOS SUKTINUKAI “ZRAZAI“ SU IMBIERINIU ALUMI
Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos

- jautiena: 1 kilogramo (geriausia jautienos išpjova)
- svogūnai: 2
- česnakas: 5 skiltelių
- rozmarinas: 1 šakelės
- džiovintos slyvos
- druska
- pipirai
- morkos
- petražolės
- lydytas sviestas: kepimui (arba aliejus)
- miltai
- imbierinis alus: 100 mililitrų
- Iš pradžių mėsą supjaustykite plonomis riekelėmis, lengvai pamuškite "plaktuku". Ant kiekvieno gabaliuko dėkite išmirkytą slyvą, sukapoto svogūno, pabarstykite pipirais. Susukite suktinukus. Jeigu gaminsite iš kumpinės mėsos, idealiausia susegti suktinukus mediniu iešmeliu.
- Tuomet pavoliokite miltuose bei apkepkite. Dėkite suktinukus į puodą, užpilkite karštu vandeniu. Dėkite prieskonius: lauro lapelį, morkas, pipirus, rozmarino šakelę, petražolių ir lauro lapelius. Po maždaug 30 minučių supilkite alų. Kai suktinukai jau bus išvirę, pagardinkite grietine. Skanaukite su bulvių koše!
- Pastebėjimai: Tokius suktinukus galite gaminti su įvairiausiais įdarais. Nėra būtina rinktis slyvų įdaro.
Panašūs receptai

VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI

GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU

Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė

RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS

JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)

PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Jautienos befstrogenas su pievagrybiais

Skaniausias pasaulyje jautienos troškinys su pievagrybiais

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

Kiaulienos ir jautienos mėsos konservai