Veršienos guliašas su džiovintais baravykais ir pilno grūdo spagečiais

Kategorija: Jautiena, veršiena


Veršienos guliašas su džiovintais baravykais ir pilno grūdo spagečiais

Paskelbė:
25 Rugpjūčio 2022
Jeigu norisi sotaus ir labai gardaus patiekalo, šis veršienos guliašas yra būtent Jums.



Ingredientai



  • veršiena: 500 gramų
  • morkos: 2
  • česnakas: 2-3 skiltelių
  • džiovinti baravykai: 1 saujelės
  • sviestas: 1 šaukšto
  • grietinė: 2 šaukštų
  • dižono garstyčios: 1 šaukšto
  • rozmarinas
  • čiobrelis
  • bazilikas
  • druska
  • pipirai
  • krapai
  • svogūnų laiškai
  • pilno grūdo spageti makaronai (išvirti pagal instrukcijas ant pakuotės)

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių džiovintus grybus užpilkite verdančiu vandeniu bei palikite išbrinkti pusvalandžiui.
2. Tuomet veršieną supjaustykite kubeliais, pasūdykite, užberkite prieskoninių žolelių, pipirų bei susmulkintų česnakų.
3. Tada įdėkite vieną šaukštą dižono garstyčių bei viską gerai išmaišykite. Palikite mėsą maždaug pusvalandžiui "pailsėti".
4. Per tą laiką supjaustykite šiaudeliais morkas ir išmirkusius grybus.
5. Po to mėsą apkepkite ant sviesto. Kai jau mėsa gražiai apkeps, sudėkite ją į puodą. Ten pat sudėkite morkas ir džiovintus baravykus.
6. Viską užpilkite 2 stiklinėmis vandens ir troškinkite maždaug 60 minučių. Prieš pabaigą įdėkite grietinę ir susmulkintus žalumynus.
7. Patiekite su išvirtais pilno grūdo spageti makaronais. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: