JAUTIENOS PLOVAS ORKAITĖJE
Kategorija: Jautiena, veršiena
- jautiena: 500 gramų (arba kita mėgstama mėsa)
- basmati ryžiai: 600 gramų
- morkos: 3
- svogūnai: 1 (didelio)
- paprikos: 1
- česnakas: 0,5
- pomidorų padažas
- prieskoniai mėsai
- druska
- pipirai
- aitriosios paprikos milteliai
- aliejus
- vanduo
- Iš pradžių ganėtinai smulkiai supjaustykite svogūną, papriką, česnako skilteles bei sutarkuokite morkas. Viską apkepkite. Tada atskirai supjaustykite mėsą bei apkepkite pabarstydamos prieskoniais. Daržoves suverskite ant mėsos, suberkite šaltu vandeniu perplautus ryžius. Įpilkite verdančio vandens tiek, kad viską gerai apsemtų.
- Tuomet kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Išėmusios plovą, supilkite pomidorų padažą bei viską išmaišykite. Palikite pastovėti bent jau 20 minučių, o tada jau skanaukite!
AVIENOS PLOVAS
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Jautienos troškinys su daržovėmis
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Rizotu įdarytos paprikos
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
Kiaušinius dažome natūraliai
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
MONGOLIŠKA JAUTIENA
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
Jautienos antrekotas keptuvėje
Ryžiai su grybais troškinti orkaitėje
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Tikras vengriškas jautienos guliašas
Vegetariškas plovas su avinžirniais
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Šaltiena