Veršienos kepsneliai, kepti orkaitėje

Kategorija: Mėsos patiekalai / Jautiena, veršiena


Veršienos kepsneliai, kepti orkaitėje

Paskelbė:
10 Balandžio 2022
Norite sužinoti, kaip paruošti veršienos kepsnelius orkaitėje? Šį kartą parodysiu Jums itin paprastą jų paruošimo būdą, kuris tikrai patinka mūsų šeimai. Norėčiau, kad mano virtuvėje šios mėsos būtų daug dažniau, nes ji labai skani. :) 



Ingredientai



  • veršiena: 4 gabaliukų
  • mėgstami prieskoniai (naudoju maltų pipirų mišinį ir maltą muskatą)
  • druska: pagal skonį
  • citrinos: 1 
  • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia veršieną įtriname prieskoniais ir pamarinuojame maždaug 60 minučių.
2. Po to veršienos gabaliukus sudedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos, ant viršaus sudedame citrinos griežinėlius.
3. Uždengiame folija ir kepame maždaug pusvalandį orkaitėje.
4. Paskui foliją nuimame ir dar pakepame maždaug 10 minučių.
5. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: