MONGOLIŠKA JAUTIENA

Kategorija: Jautiena, veršiena


MONGOLIŠKA JAUTIENA

Paskelbė:
25 Kovo 2019
    • jautienos sprandinė: 600 gramų
    • krakmolas: 5 šaukštų
    • augalinis aliejus: 3 šaukštų
    • sojų padažas: 100 mililitrų
    • medus: 3 šaukštų
    • tarkuotas imbieras: 1 šaukštelio
    • česnakas: 3 skiltelių
    • čili pipirai: pagal skonį
    • svogūnų laiškai
    • sezamo sėklos

  1. Iš pradžių jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis bei sudėkite į maišelį, berkite keturis šaukštus krakmolo ir gerai sukratykite maišelį, kad jautieną gerai pasidengtų krakmolu.
  2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų bei ant stiprios kaitros apkepinkite jautieną, kol mėsa apskrus. Išimkite iš keptuvės bei atidėkite.
  3. Tada sumaišykite sojų padažą, medų, išspaustus česnakus, imbierą, susmulkintą čili pipirą bei vieną šaukštą krakmolo. Supilkite į keptuvę bei pakaitinkite iki virimo. Sudėkite jautieną bei pamaišykite, kad mėsa gerai pasidengtų padažu.
  4. Tiekdamos užberkite susmulkintus svogūno laiškus ir sezamo sėklas. Valgykite su virtais ryžiais arba kitu mėgiamu garnyru. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: