Jautienos antrekotas su traškiais brokoliais ir spalvingomis paprikomis

Kategorija: Jautiena, veršiena


Jautienos antrekotas su traškiais brokoliais ir spalvingomis paprikomis

Paskelbė:
20 Spalio 2024

Ingredientai

  • Jautienos antrekotas be kaulo: 440 g
  • Aliejus: 1 šaukštas
  • Brokolis: 1 didelis
  • Spalvotos paprikos: 3 vnt.
  • Svogūnas: 1 vnt.
  • Česnakas: 3 skiltelės
Padažas:
  • Jautienos sultinys: 1/2 stiklinės
  • Sojų padažas: 3 šaukštai
  • Austrių padažas: 2 šaukštai
  • Cukrus: 1 šaukštas
  • Čili padažas: 2 šaukštai
  • Krakmolas: 2 šaukštai


Recepto paruošimas

1. Pradžioje, sumaišykite visus padažo ingredientus nedideliame dubenyje ir atidėkite į šoną.

2. Visas daržoves – brokolius, paprikas ir svogūną – supjaustykite nedideliais gabaliukais.

3. Česnaką išspauskite, o jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis.

4. Įkaitinkite keptuvę, dėkite jautieną ir apkepkite ją iš visų pusių, kol mėsa taps gražiai auksinė ir švelniai ruda. Šis procesas trunka apie 7 minutes. Išimkite mėsą iš keptuvės ir atidėkite į šoną.

5. Į tą pačią keptuvę įpilkite aliejaus, dėkite supjaustytas daržoves ir česnaką. Kepkite daržoves tol, kol jos taps minkštos ir šiek tiek traškios, maždaug 7 minutes.

6. Grąžinkite jautieną atgal į keptuvę su daržovėmis, supilkite pasiruoštą padažą ir gerai išmaišykite. Toliau kepkite kelias minutes, kol padažas sutirštės ir įsigers į mėsą bei daržoves.

7. Patiekite karštą ir mėgaukitės!

8. Santrauka:Jautienos antrekotas su traškiais brokoliais ir spalvingomis paprikomis yra sveikas, spalvingas ir greitai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis kasdieniam vartojimui. Dėl savo sudėties, šis patiekalas praturtins jūsų mitybą būtiniausiais vitaminais, mineralais ir baltymais, būtinais gerai sveikatai palaikyti.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: