Troškinta aviena su bulvėmis

Kategorija: Patiekalai iš avienos


Troškinta aviena su bulvėmis

Paskelbė:

Ingredientai

  • aviena su kauliukais: 600 gramų (tiks šonkauliukai ir panašiai)
  • morkos: 2
  • svogūnai: 1 didelio
  • česnakas: 3 skiltelių
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: žiupsnio
  • pomidorų pasta: 2 valgomųjų šaukštų
  • bulvės: 4
  • miltai: 1 valgomojo šaukšto (mėsos apvoliojimui)
  • aliejus: šlakelio
  • vanduo: 200 mililitrų
  • raudonėlis: žiupsnio
  • rozmarinas: žiupsnio


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia avieną pabarstykite druska ir pipirais.

2. Tada apvoliokite miltuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.

3. Supjaustykite smulkiais gabaliukais svogūną ir česnaką. Berkite į troškintuvą pas avieną. Pakepinkite, kol daržovės šiek tiek apskrus.

4. Tuomet sudėkite pomidorų tyrę ir pakaitinkite kelias minutes.

5. Morką supjaustykite stambiais gabaliukais, bulves perpjaukite į kelias dalis. Daržoves sudėkite į troškintuvą. Pilkite vandens.

6. Pagardinkite raudonėliu, druska, rozmarinu ir troškinkite ant silpnos kaitros maždaug 1 valandą. Patiekite ir skanaukite!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook